Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mellkas/gyomorfájdalom mitől?

Mellkas/gyomorfájdalom mitől?

Figyelt kérdés

2 napja fáj a mellkasom/gyomrom. Bekaptam egy torokgyulladást nem régen.

Először csak akkor fájt amikor ettem, viszont most már folyamatosan van hogy jobban van hogy kevésbé. Ha étkezem még rosszabb, de most már akkor is ha iszok, vagy nagyobbat nyelek. Égő, görcsölő, szorító érzés. A fájdalom néha kisugárzik a hátamba vagy a szívem felé. Nem segít semmilyen gyógyszer, próbáltam görcsoldót, fájdalomcsillapítót, gyulladáscsökkentőt..

2017. ápr. 27. 12:36
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha szedtél valamilyen antibiotikumot a torokgyulladásra, akkor lehet annak is a következménye, persze lehet rengeteg más oka. Ki kell vizsgáltatni, menj el a háziorvoshoz.
2017. ápr. 27. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!