100%, hogy elkaptam a herpeszt, ugye?
Figyelt kérdés
A páromnak kijött a herpesze, még pörkös a heg, és tegnap sajnos úgy berúgtunk, hogy elfelejtettük kontrollálni magunkat, és csókolóztunk. Fél órája kezdtem el fura, enyhén bizsergő érzést érezni a számon alul és felül is az egyik oldalon, de nincs bőrpír (még). Tuti elkaptam, mi? :(2017. ápr. 17. 19:37
1/9 anonim válasza:
Nem 100%. Lehet, hogy erős a szervezeted és nem jön ki rajtad. De ha fogékony vagy rá, neked is szokott lenni, akkor valószínű, hogy igen.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Nem, még sosem volt. Kb. 10 éve az exemmel voltam majdnem így, de neki szárazabb volt a pörk, másnap be is dagadt a szám hirtelen és égett, de hólyagok nem jöttek ki. Az immunrendszerem meg sajnos nem a legerősebb mostanában. :(
2017. ápr. 17. 19:44
3/9 anonim válasza:
Tuti nem most kaptad el. Ha kijön akkor az már egy régebbi fertözés következménye.
4/9 anonim válasza:
A herpesz vírussal mindenki fertőződik gyermekkorban. Később ,az hogy okoz-e tünetet,az immunrendszer aktuális állapotától függ.
5/9 anonim válasza:
Igen,elkaptad. De hogy ko jon e rajtad,passz. 50-50% vagy igen,vagy nem. De ha le van eppen gyengulve az immunrendszer,akkor valoszinuleg igen.
6/9 anonim válasza:
parod, exed, hany pasid volt neked? budosk.
7/9 anonim válasza:
6, ha ő büdösk,mert van párja és volt exe,akkor te egy idióta vagy!
8/9 anonim válasza:
A herpesz virus mar benned van (mint kb.majdnem minden emberben,csak nem mindenkin jon ki) ,ami ha alapjaraton nem volt benned,akkor azt osszeszedted mar az exedtol,10evvel ezelottrol. Szoval,nem a mostani banod a bunos. Ez van. Vegyel tapaszt,ha megis kijon rajtad azt a lathatatlant,en is azt hasznalom. Vannak remek kremek is a patikaban,par nap,max egy het es elmulik.
9/9 anonim válasza:
*Parod
Bocs,az irashibakert. Kulfoldi telefonom van,mivel kulfoldonelek,es mindig atirja a szavakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!