Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Tudom idióta kérdés, de így...

Tudom idióta kérdés, de így is lehet, hogy elkaptam a herpeszt?

Figyelt kérdés

Nagynénémet régen láttam, így megpusziltam, persze nem ilyen nagy nyálas puszit kell képzelni, hanem ilyen arc széli puszit, persze ő nem adott úgy igazából oda se, de lehet hozzám ért. Még nem látszódtak rajta hólyagok, de anyu mondta, hogy lehet nem kellett volna puszit adnom, mert mostanában a munkája miatt stresszes, és érzi, hogy kijön megint a herpesze, mondta, menjek, mossak arcot. Megmostam szappannal, meg bő forró vízzel, de azért na ugye nem kaphatom el? XD Igen tudom hülye vagyok. T_T Amúgy nekem még sose volt herpeszem.

16/L

2017. jan. 19. 18:03
 1/10 anonim ***** válasza:
Elkaphattad. De kb. az emberek 95%-a előbb-utóbb elkapja, nincs ezzel semmi baj, kellemetlen, de problémád nem lesz belőle. Szerencsés vagy, ha 16 évesen még nem volt neked. Bár az is lehet, hogy annyira enyhe tüneteid voltak, hogy egyébként már te is elkaptad, csak nem tudatosult :)
2017. jan. 19. 18:07
 2/10 A kérdező kommentje:
Elkaphattam? De akkor most mi lesz? Lehetséges, hogy tényleg nem jött ki nálam, még egyszer sem, hogy észrevegyem? Az immunrendszerem nem a legjobb, ezt orvosok is megállapították, és félek. Q_Q
2017. jan. 19. 18:10
 3/10 anonim ***** válasza:
50%

Amúgy, mennyire vagy a hipochondriával?

[link]

2017. jan. 19. 18:17
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem ez nem hipochondria. Azt mégis hogy tudnám beképzelni, hogy hiányzik a lépem? :D
2017. jan. 19. 18:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Jézus, mi lenne? :) Nő apró két hólyag a szád sarkában, fájni fog pár napig, aztán elmúlik. Semmi para, ne izgulj :)
2017. jan. 19. 18:31
 6/10 anonim ***** válasza:

Nincs léped? Miért nincs?

Maga a léphiány a banális herpesz lefolyását tudtommal nem befolyásolja, az a bacik elleni védekezést zavarja.

2017. jan. 19. 18:33
 7/10 A kérdező kommentje:

Ja fájni fog 2 napig, aztán az egész életemben bármikor előjöhet. T.T

Amúgy még kiskoromban derült ki, valami miatt röntgeneztek, vagy hasonló és észrevették, hogy nincs ott.

2017. jan. 19. 18:45
 8/10 anonim ***** válasza:

:))))

Gyerekként nekem havonta előjött, most már közel húsz éve hírét sem láttam. Ne izgulj miatta ennyire :)

2017. jan. 19. 18:51
 9/10 anonim ***** válasza:
lett végül?
2017. márc. 22. 18:38
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem lett. :D
2017. márc. 30. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!