Tudom idióta kérdés, de így is lehet, hogy elkaptam a herpeszt?
Nagynénémet régen láttam, így megpusziltam, persze nem ilyen nagy nyálas puszit kell képzelni, hanem ilyen arc széli puszit, persze ő nem adott úgy igazából oda se, de lehet hozzám ért. Még nem látszódtak rajta hólyagok, de anyu mondta, hogy lehet nem kellett volna puszit adnom, mert mostanában a munkája miatt stresszes, és érzi, hogy kijön megint a herpesze, mondta, menjek, mossak arcot. Megmostam szappannal, meg bő forró vízzel, de azért na ugye nem kaphatom el? XD Igen tudom hülye vagyok. T_T Amúgy nekem még sose volt herpeszem.
16/L
Amúgy, mennyire vagy a hipochondriával?
Nincs léped? Miért nincs?
Maga a léphiány a banális herpesz lefolyását tudtommal nem befolyásolja, az a bacik elleni védekezést zavarja.
Ja fájni fog 2 napig, aztán az egész életemben bármikor előjöhet. T.T
Amúgy még kiskoromban derült ki, valami miatt röntgeneztek, vagy hasonló és észrevették, hogy nincs ott.
:))))
Gyerekként nekem havonta előjött, most már közel húsz éve hírét sem láttam. Ne izgulj miatta ennyire :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!