Egy HIV gyorsteszt mennyibe kerül a patikába? Egyáltalán lehet kapni? És aki esetleg próbálta, mennyire hatásos/hogy működik?
Figyelt kérdés
Így közel 30 éves koromra szeretném magam a biztonság kedvéért magam letesztelni,eddig valahogy elbagatelizáltam ezt a dolgot,de visszagondolva volt egy pár partnerem akivel óvszer nélkül is volt szex.
Válaszotok köszönöm
2017. ápr. 5. 12:04
1/6 A kérdező kommentje:
Bocsi a két "magam"-ért:D
2017. ápr. 5. 12:05
2/6 TR75 válasza:
Nincs ilyen teszt. Infektológián vagy bőr- és nemibeteg gondozóban kérheted a teszt elvégzését.
4/6 TR75 válasza:
Hoppá, ez nekem új. Akkor tárgytalan a válaszom.
5/6 TR75 válasza:
6/6 anonim válasza:
egyszerűbb és biztonságosabb ha elmész egy anonim szűrésre csináltatni egy elisa tesztet, ezeket az otthoni vackokat nehéz beszerezni illetve nagy a hibaarányuk...
az elisának is van tudom, de az akkor is sokkal jobb, a western blot pedig 100%
egy hiv fertőzött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!