Zs. kérdése:
Ciprofloxacintól enyhe fejfájás kialakulhat?
Figyelt kérdés
Tegnap kezdtem el szedni a belem bakteriális fertőzése miatt, ma délután folyamatosan érzek enyhe de folyamatosan jelentkező fájdalmat.2017. márc. 29. 16:16
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, még annyi hogy kezd felmenni a láza ami egyébként ennél az antibiotikumnál előfordulhat, erre adhatok Algopirint?
2017. márc. 29. 18:25
3/4 anonim válasza:
Szia!
Én nem rég fejeztem be a Leflokin antibiotikum szedését bakteriális légúti felülfertőzésre. A két antibiotikum ugyanabba a csoportba tartozik.
Nekem nem volt fejfájásom tőle, viszont van:
- izomfájdalmam
- reumás panaszom (boka, vállak)
Ez a kettő kb olyan, mint amikor valaki influenzás és fájnak a végtagjai, elnehezültnek érzem.
- insomnia, fáradékonyság
Nekem azelőtt soha nem voltak ilyen problémáim. Az említett antibiotikum szedése óta viszont ezek fennállnak. :(
4/4 anonim válasza:
Ciprofloxacint (Ciprinol) szedett egy csaladtag az orvosi utasitasnal hosszabb ideig (6 hetig kb. az eloirt 2 het helyett) ontorvenyuen kronikus prosztatagyulladasra, olyan izuleti fajdalmai lettek tole, hogy honapokig nem tudott sportolni es kifejezetten lecsokkent a fizikai teljesitokepessege. Nagyon ovatosan kell banni ezzel a gyogyszerrel es kizarolag az orvos utasitasai szerint szedni. Elkepeszto mellekhatasokat tud produkalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!