Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ciprofloxacintól enyhe fejfájá...

Zs. kérdése:

Ciprofloxacintól enyhe fejfájás kialakulhat?

Figyelt kérdés
Tegnap kezdtem el szedni a belem bakteriális fertőzése miatt, ma délután folyamatosan érzek enyhe de folyamatosan jelentkező fájdalmat.

2017. márc. 29. 16:16
 1/4 anonim ***** válasza:
46%
Vszeg nincs összefüggés.
2017. márc. 29. 16:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, még annyi hogy kezd felmenni a láza ami egyébként ennél az antibiotikumnál előfordulhat, erre adhatok Algopirint?
2017. márc. 29. 18:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nem rég fejeztem be a Leflokin antibiotikum szedését bakteriális légúti felülfertőzésre. A két antibiotikum ugyanabba a csoportba tartozik.

Nekem nem volt fejfájásom tőle, viszont van:

- izomfájdalmam

- reumás panaszom (boka, vállak)

Ez a kettő kb olyan, mint amikor valaki influenzás és fájnak a végtagjai, elnehezültnek érzem.

- insomnia, fáradékonyság

Nekem azelőtt soha nem voltak ilyen problémáim. Az említett antibiotikum szedése óta viszont ezek fennállnak. :(

2017. márc. 30. 21:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Ciprofloxacint (Ciprinol) szedett egy csaladtag az orvosi utasitasnal hosszabb ideig (6 hetig kb. az eloirt 2 het helyett) ontorvenyuen kronikus prosztatagyulladasra, olyan izuleti fajdalmai lettek tole, hogy honapokig nem tudott sportolni es kifejezetten lecsokkent a fizikai teljesitokepessege. Nagyon ovatosan kell banni ezzel a gyogyszerrel es kizarolag az orvos utasitasai szerint szedni. Elkepeszto mellekhatasokat tud produkalni.
2017. ápr. 30. 06:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!