Segítség! A felelőtlen nem normális műkörmös miatt kaphatok halálos fertőzést?!
A sajat manikurosomhoz nem tudtam menni igy egy áruházban álló nyilvános gyors manikurre mentem. Egyszer mar voltam ott. Viszont most a kormos lany aki csinálta a kezem az egyik ujjam megvágta es mivel vérzett, elo kapott egy timsó nevezetű feher kis valamit, megreszelte majd a reszelt oldalát ( körülbelül ) oda nyomta "verzrscsillapito " gyanánt, elvileg arra használatos, illet e utana fújt valami nyilvan nem igazi fertőtlenítős sprayt ra . Azóta teljesen pánikban vagyok, ugyanis latszott hogy nincs kellően letisztitva az a timso mert az egy dolog hogy egy részét elotte megreszelte de csomó halvany alvatt ver darab csík volt rajta, es könnyen hozza érhetett az is a friss vérző ujjamhoz... utana olvastam es alvadt vértől HIV fertőzést nem , de hepatitist es mas fertőzést igen , kaphatok . Es nagyon felek , szerintetek van okom felni/ mitevo legyek? Menjek vissza vrszekedni vagy vizsgálatra el menni?
Elore is koszonom ...
Sajnálattal kell közölnöm. Elkéstél. Rögtön kezelni kellett volna. Feltehetőleg 72 órán belül eltávozol az élők közül. Keress fel minden rokonod és barátod és köszönj el tőlük.
Ugye ezt a kérdést te sem gondoltad komolyan?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!