Influenza után hanyadik nap érzem magam 100%-osan?
Figyelt kérdés
38 éves vagyok és még soha nem voltam influenzás. Tudom hogy ez egyéni adottság de borzalmasan unom a fekvést. 6.napon vagyok, már többet tettem vettem mint előtte napon, de fáradtnak és nyamvadtnak érzem magam. Hányingerem van és szédülök. A köhögésröl ne is beszéljek..de az hosszadalmasabb. Meddig tart ez még?2017. márc. 17. 20:36
1/2 anonim válasza:
En 9 napja vagyok 38-39 fokos lázzal fejfájással. Gondolhatod mar hogy unom. Ne segít semmi sem a gyógyszerek a lazamat vittek . En se voltam soha influenzas. Állítólag 5-6 het mire teljesen Helyrejön az ember.sok vitamin az segit! Szed főleg cvitaminbol sokat. Es ha kicsit jobban vagy azonnal menj ki a levegore sétálni attol jobban leszel . Nekem segített.
2/2 A kérdező kommentje:
Jézusom, sajnálom. Én 4 napig voltam lázas, előtte 11 éve utoljára. Nekem csak az algopirin (2db) csillapította a lázat, 4-szer lehet összesen egy nap bevenni. Igen én is úgy gondolom, hogy a vitaminok jót tesznek. Nyáron egy kórházi egyhetes fekvés és antibiotikumozás után a pharmaton vital rendbe hozott.
2017. márc. 17. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!