Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mitől fájhat a hüvelyem?

Mitől fájhat a hüvelyem?

Figyelt kérdés
Lassan egy hónapja faj vagyis (eg) a mehszajam. Termeszetesen voltam orvosnal minden tenyesztes negativ, mehszajseb negativ, vervetel negativ. Szoval passz. Valakinek valami otlete?
2017. márc. 13. 11:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Másik orvos esetleg? :/ Jobbulást!
2017. márc. 13. 11:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy kulfoldon elek es itt sajnos nem ugy megy... nogyogyaszhoz is eleg nehez bekerulni. Magan orvos meg atszamitva 90 ezer ft. Hazamenni sajnos meg nemtudok a munkam miatt. Ugyhogy minden jotanacsot orommel fogadok. (Betadine kupnak adok egy probat)
2017. márc. 13. 12:09
 3/4 Bajer ***** válasza:
Stresszes az életed? Ha igen, attól lehet ilyen tünet. Ez a nyálkahártya betegsége és elmúlik ha nem izgatod fel magad az amúgy idegesítő dolgokon. Ha nincs semmi stressz, de gomba, vírus, baktérium sincs, ez még lehet irritáció a menstruáció miatt.
2017. márc. 14. 19:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Komolyan? Szerintem most elem eletem legstresszessebb idoszakat... A gomba meg a tobbi ferzozes kizarva,mivel a leletek, mind negativak lettek es az orvos ennyivel lezarta. Csak hat na, azert megis zavar,mert megvaltozott valaki.
2017. márc. 14. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!