Mi lehet ez? Allergia vagy megfázás?
Előszó:Tavaly szeptember óta beteg vagyok szeptemberben homloküreggyulladásom volt aztán januárban kálcium hiány bevittek a kóházba aztán ismát homloküreggyulladás+gyomorhurut+bél hurut,ezek óta vagy csak csorog az orrom vagy az orrom csorog+ köhögök egyfolytában.
Mostanában már nagyon ideeít ez mert nem tudom mi + semmijen gyógyszerre sem enyhül .Nagyon zavar hogy egyfolytában köhögök (igezet mondok mert nincsen olyan 5 perc hogy e köhögnék és ne szipognék)
Lécci segítsetek mi lehet ez ?és mivel enyhíthetem?
Ja és eddig csak a Nurofen gyógyszerre voltam allergiás leglábbi erről tudok.És azt elfelejtettem hogy bevagyok rekedve és az orrom is bedugul estére!!!
Megfázás nem tarthat ilyen sokáig. Valóban egy allergia teszt lenne az első lépés. A vérképed milyen? Kérj beutalót oda is.
Ezek elég komoly és hosszantartó tünetek, voltál már ezzel a háziorvosnál egyébként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!