Mitől múlik el az intim fertőzés?
Jó ideje viszketést tapasztalok intim területen.
A neten a nőgyógyász azt írja, valamilyen fertőzés.
Nagyon zavaró, ugyanis napközben is jelentkezik erős viszketés, és kipirosodás a helyén.Szerintem kellemetlen ilyesmivel orvoshoz fordulni. Valaki már iratott ilyesmire gyógyszert vagy kenőcsöt? Vagy vény nélkül kapható rá valami?
/26 éves lány/
Kellemetlen, de menj el nőgyógyászhoz. Nem tudhatod, hogy bakteriális vagy gombás fertőzés, és a legtöbb vényre kapható kenőcs vagy erre, vagy arra jó. Jobb nem kezelgetni magad (saját rossz tapasztalat...). Minél később kezeled, annál rosszabb lesz, és akár meddőséget is elő tud idézni egy fertőzés. Szóval irány a nőgyógyász!
(Én is így gondolkodtam, mint te, sajnos meg kellett tanulnom idővel, hogy muszáj orvoshoz menni.)
Szia!
Használj Canesten combit,ha attól sem múlik,akkor irány a doki!
Ne használj Canesten combit! Irány az orvos.
Én is próbálkoztam ezzel korábban, lehet, h nem is használ, és csak csinálsz magadnak egy atipusos fertőzést (h már azt sem fogják tudni, h mi volt eredetileg). Nőgyógyász mondta, mikor Canesten után végre elmentem hozzá.
nőgyógyászati kezeléstől
a canesten combi egy szar, csak nagyobb galibát csinál, mint volt....a nőgyógyász ír gyógyszert, kúpot, kenőcsöt, pasid látogassa meg az urológust, szexstop a teljes gyógyulás + 1 hétig
amúgy, ha kellemetlen ilyennel orvoshoz menni, akkor gondolj arra, hogy az akut hüvelygyulladás szövődményeivel milyen kellemetlen lesz....vagy milyen kellemetlen lesz meddőségi kezelésre járni...
Nem ciki ezzel orvoshoz fordulni, azért van ott, hogy segítsen rajtad. NAponta 10-20 nő fordul hozzá hasonló problémákkal. Inkább az lesz ciki, ha elhanyagolod a fertőzésedet és egy idült gyulladással keveredsz végül orvoshoz.
Otthoni praktikák nem segítenek, hiszen nem tudod magadat diagnosztizálni, honnan is tudhatnád, hogy mi bajod van és arra milyen kezelés szükséges?! Ha ez így működne, senki sem menne orvoshoz, csak a fogamzásgátlót kiíratni. De nem működik, tehát marad a nőgyógyászati vizsgálat. Felnőtt nő vagy már, ideje ehhez mérten viselkedni/gondolkodni, a saját érdekedben. Bátorság!
Az intim területet ugyanúgy ápolni kell, mint a testünk többi részét.
Szerintem az intim higiénia a legfontosabb.
Ne félj orvoshoz menni, mert ez természetes dolog, és elhanyagolni meg főleg nem tanácsos!
Vény nélkül számos Intim Segítség kapható.
Vigyázz, az intim lemosók szárítanak!!!
Én Frezyderm Intim Habot használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!