Kedd óta hasmenésem van. Este kezdődött, hogy nagyon fájt a gyomrom, és a lábaim. Akkor még nem volt hasmenésem, csak reggel, amint fölkeltem. (? ) Lent.
Görcsölt a hasam 15-20 percenként,de nem mindig jött széklet. Csütörtökre jobban lettem,szedtem széntablettát,laktiv pluszt. Csak reggel,és este görcsölt,csak kevés széklet jött. Ma már nem görcsöl a hasam,viszont 10 percenként rohanok a wc-re,és teljesen folyadék állagú,ami távozik. Reggel óta ez van.
Vmi tipp?
Ejha...
Leírod hogy mi a panaszod...többek közt"fájt a gyomrom, és a lábaim"a lábaidat valamiért megemlítetted .Várod a "tippeket".
Lágyék-gerinc-porckorongsérv tünetei közt előfordul a bél,gyomor probléma,emésztési és székletzavar mivel a pl a gerincsérv-porckorongsérv hatása lehet kifejezetten idegre ható is ami viszont az emésztési rendszert ily módon zavarhatja.
Tippet kaptál...
Nem sötétség,részedről tájékozatlanság.:(
Természetesen nem feltételeztem hogy olyan "egyszerű" lennél hogy néhány nappal ezelőtt összeettél mindenfélét amitől megborult a bélrendszer és az emésztőrendszered működése-és ezután kérded hogy vajon mi lehet a baj.
Nem voltál mostanában olyan helyen ahol fertőzèst szedhettél össze pl uszoda?
Ha nem mulik el jovo heten, menj el dokihoz. Lehet csak valami virus. Vagy begyulladt a vastagbeled. Rengeteg dolog okozhat ilyen panaszokat sajna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!