Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Porallergia, állandó orrdugulá...

Porallergia, állandó orrdugulás, örökös szenvedés. Csak én vagyok így ezzel? Többi lent

Figyelt kérdés
Régóta szenvedek porallergiától és 1-2 éve szinte nem tudok orrspray nélkül élni az állandó orrdugulás miatt.A gyógyszer minden panaszt enyhít, de az orrdugulással egyszerűen nem bírok.Van még vki így rajtam kívül?Mit lehet ezzel kezdeni? Esetleg műtét?
2010. máj. 9. 22:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én már kb 4 hónapja szenvedek emiatt és egyáltalán nem akar elmúlni:( néha kialszom magam éjszaka,de van amikor annyira szenvedek,hogy csak forgolódok :S
2012. febr. 3. 10:06
 12/12 anonim válasza:

nekem semmit nem segített az orrlámpa, helyette akár egy elemlámpát is dughattam volna bele.

A kronikus, nem allergiás orrdugulást az okozza, hogy az ideg ami az orrban lévő ereket szabályozza nem múködik rendesen. Hát így ne csodálkozzon senki ha mindeféle sz@r spréjeket tukmálnak az ember orrába, persze hogy nem segít. Az idegekre és az erekre kell találni valami kezelési módot. A capsicain spréj állitólad erre jó, bár én ezt is kipróbáltam, nekem nem jött be

2015. máj. 5. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!