Porallergia, állandó orrdugulás, örökös szenvedés. Csak én vagyok így ezzel? Többi lent
Figyelt kérdés
Régóta szenvedek porallergiától és 1-2 éve szinte nem tudok orrspray nélkül élni az állandó orrdugulás miatt.A gyógyszer minden panaszt enyhít, de az orrdugulással egyszerűen nem bírok.Van még vki így rajtam kívül?Mit lehet ezzel kezdeni? Esetleg műtét?2010. máj. 9. 22:14
1/12 anonim válasza:
nem akarlak elkeseríteni, de ha évek óta folyamatosan orrsprayt használsz, akkor gyakorlatilag kinyírtad a nyálkahártyát az orrodban .....nem véletlen van rajtuk, hogy x napig lehet használni
Euphorbium comp. orrcseppet próbáld, de csak orvosi konzultáció után + coryzalia tabletta
2/12 A kérdező kommentje:
Én ezzel pontosan tisztában vagyok. Kb. 8féle allergia gyógyszert próbáltam és 6féle orrsprayt. Próbáltam már gőzölést, inhalálást, de semmi eredmény. És képtelen vagyok bedugult orral aludni. :( Minden éjjel arra ébredek, hogy nem kapok levegőt és megfulladok. Innentől kezdve nincs sok választásom, muszáj orrsprayt használnom. Műtét segíthet ilyenen?
2010. máj. 9. 22:38
3/12 anonim válasza:
Szia! Nekem az allergiakezelő orrlámpa jött be. Azt tudom ajánlani. Küldök linket, hogy hol lehet beszerezni
4/12 A kérdező kommentje:
És ez az orrlámpa az orrdugulást is megszünteti? Mert az a legnagyobb problémám.
2010. máj. 10. 11:09
5/12 anonim válasza:
Nekem is állandóan dugult az orrom,de nem viszketett meg nem csöpögött,először allergiára gyanakodott a doki,majd kiderült,hogy a 4 évesen kiműtött orrmandulám visszanőtt+orrsövényferdülésem is van!:((A sok orrnyálkahártyairritáló csepp valóban nem jó!!!Esetleg próbálj vmi homeopátiás szert.
6/12 A kérdező kommentje:
Már minden sz*rt kipróbáltam, de semmi eredmény. :(
2010. máj. 10. 12:30
7/12 anonim válasza:
Igen nekem megszüntette az orrdugulást is az orrlámpa
8/12 anonim válasza:
Az orrlámpa elég jó dugulásra.
Orrsprayből meg próbáld a Nasyát - egész más technológián alapszik, mint a többi.
9/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat és a segítséget!
2010. máj. 26. 22:37
10/12 anonim válasza:
énis ugyanígy vagyok vele, másfél éve csakis orrspray.. (rinospray plus) más semmi sem segít csakis ez.énis vagy 10fajta gyógyszert,allergia elleni sza@arokat. mindent kipróbáltam amit lehetett. nem vagyok semmire allergiás, teszten is voltam nem 1x. nincs orrsövényferdülésem viszont 20percenként kell fújnom az orromba. mind1ik orvos csak gyógyszert tud felírni.. hát m@rha nagy segítség. mi a megoldás erre?. ez az allergialámpa ez mágneses ?segített?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!