Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A B-vitamin komplex rágótablet...

A B-vitamin komplex rágótablettából szedhetek többet napi 1-nél?

Figyelt kérdés

Nyelési gondom van, mert januárban egy fogászati kezelésnél valószínűleg ideget szúrtak meg, és jó lenne, ha most már megjavulna.

Azért rágótablettát vettem, mert ezt nem kell egyből lenyelni.

2017. márc. 2. 14:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nézd meg az adagolását, a vitamintartalmától függ.
2017. márc. 2. 14:39
 2/14 A kérdező kommentje:
Ott egyet írnak naponta, csak jó lenne gyorsabban gyógyulni.
2017. márc. 2. 18:49
 3/14 anonim ***** válasza:
Nem fogsz gyorsabban gyógyulni, ha többet veszel be, a B-vitamin vízoldékony, a felesleget egyszerűen kipisiled. Viszont a gyomrodnak lehet, nem fog jót tenni a plusz megterhelés.
2017. márc. 3. 12:51
 4/14 A kérdező kommentje:
Értem akkor marad az egy, illetve egy D-vitamin is. :) Plusz C-vitamin pezsitabletta vagy magnézium.
2017. márc. 3. 19:36
 5/14 anonim ***** válasza:
Hasonlítsd össze az 1 szem vitamintartalmát például a Brandenburg neuró vitaminéval, vagy a B-MAX vitamin hatóanyagával. Ez a két készítmény jó mennyiségben tartalmazza a B vitaminokat. Néztem ezt a készítményt, de nem találtam meg, hogy mennyi vitamint tartalmaz?
2017. márc. 5. 18:23
 6/14 A kérdező kommentje:

Ennyi van rajta, hogy:

Hatóanyag tablettánként:

Niacin 20 mg

Pantoténsav 2,55 mg

B12 2,0 micro gm

B2 2,0 mg

B6 2,0 mg

B1 3,3 mg

2017. márc. 5. 21:56
 7/14 A kérdező kommentje:
Megnéztem neten B-maxnál jóval nagyobb a hatóanyag, szóval lehet ebből lehetne többet is szedni ezek szerint? Bár ez rágótabletta ugye.
2017. márc. 5. 22:01
 8/14 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen brutál mennyiségű B.vitaminok is, amikben nagyon magas a b vitamin.

Neuromultivit EP pl.

2017. márc. 6. 14:11
 9/14 anonim ***** válasza:

Nem az a fő kérdés, mennyit tesznek bele, hanem, hogy mennyi az a mennyiség, amire a szervezetnek naponta igénye is van, felhasználja. Ugyanis a felesleg kiválasztódik.

[link]

2017. márc. 6. 14:25
 10/14 A kérdező kommentje:
Hát 1-nél nem szedek többet így naponta, plusz mellette d-vitamin tablettát is rágok egyet naponta, illetve vagy c-vitamin vagy magnézium pezsitabikat is iszogatok. Szépen lassan, de úgy érzem javul a helyzet. :)
2017. márc. 6. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!