Annyira fáj a torkom, nyelni, beszélni allig tudok. Mondanátok nekem olyan gyógyszert vagy akármit amitől meggyógyulok?
Évek óta használom ha kell, és nekem bejön .
Soha nem kellett védőoltás sem és beteg sem voltam évek óta.Ha éreztem hogy kezdek megbetegedni csináltam egy kúrát és ennyi.
PHLOGOSOL külsőleges oldat Fogyasztói ár:788 Ft
Helyi fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő hatású készítmény.
A készítmény külsőleg a száj ill. a torok öblögetésére, ecsetelésére használható az alábbi megbetegedések esetén:
- meghűléssel járó torokfájás;
- influenzajárvány esetén a cseppfertőzés megelőzése;
- heveny garat-, mandula-, gége-, szájnyálkahártya-, és fogínygyulladás;
- krónikus garatgyulladás;
- herpeszes szájnyálkahártya-gyulladás;
- a nyelv felületes gyulladása;
- fekélyes fogínygyulladás, fogágy-gyulladás;
- foghúzás elő- és utókezelése, száj- és garatűri műtétek utókezelése;
- kiújuló afta;
- a szájnyálkahártya műfogsor, forró étel, vegyszer okozta sérülései.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
COLDREX tabletta 1113 Ft
A Coldrex tabletta paracetamolt, fenilefrin-hidrokloridot, koffeint, terpin-hidrátot és aszkorbinsavat (C-vitamint) tartalmaz.
- a paracetamol fájdalom- és lázcsillapító hatással rendelkezik,
- a fenilefrin-hidroklorid egy szimpatomimetikum, mely szabaddá teszi a náthásan eldugult orrot és orrmelléküregeket, így könnyíti a légzést,
- a koffein segít a megfázással járó levertség leküzdésében,
- a terpin-hidrát köptető hatású,
- a C-vitamin (aszkorbinsav) a megfázás és influenza során fellépő természetes C-vitamin-veszteség pótlásában segít, ezáltal hozzájárul a szervezet fokozott C-vitamin igényének fedezéséhez.
- A különböző panaszok enyhítésére Önnek nem kell több, különféle gyógyszert bevennie, azokat a Coldrex tabletta egyszerre enyhíti:
- csökkenti a lázat,
- csillapítja a fejfájást és az izomfájdalmakat,
- megszünteti az orrdugulást, és segít az orrmelléküregek szabaddá tételében,
- enyhíti a torokfájást.
Voltam már így én is.Két éve volt, hogy a fájdalomcsillapító sem használt, éjjel annyira fájt, hogy valamit ki kellett találnom.Csináld ezt, nekem bevált:
-nagyon hideg vízben -kiengeded a csapból a hideg vizet egy pohárba, majd egy rövid időre rakd be még a fagyasztóba, hogy még folyékony legyen, de jó hideg-, ebbe rakjál sót(mondjuk két deci vízhez egy kávéskanállal), és kezdj el gargalizálni vele. Tartsd a torkodon a korty sós vizet, amíg tudod, majd köpd ki, és jöhet a következő.
Én kb. egy óráig csináltam folyamatosan, de úgy helyrejött, hogy alig éreztem már, és nem volt gond az alvással.
Antibiotikum. Orvostól persze.
Nekem is ez volt kb. 1 hónapja, vírusos és bakteriális fertőzést állapítottak meg. Influenza volt a kiváltó ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!