Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Nemi herpeszt csak szexel...

Nemi herpeszt csak szexel lehet elkapni?

Figyelt kérdés
Valószínű ez van nekem alul apró kis hólyagok, egy kifakadt és fáj ha törlöm. Holnap megyek dokihoz. Én sose csaltam meg a párom és azt mondta, hogy ő se engem, viszont úgy olvasom csak szexel terjed úgyhogy most nem elég, ez a nyavalya is van, még szerintem meg is csalt és most nem tudom mi lesz velünk. Le vagyok nagyon gyengülve influenzás voltam és antibiotikumot szedek lehet ezért jöhetett ki nem tudom, páromon nincs semmi.

2017. febr. 9. 10:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha voltál már herpeszes, tehát már megtalálható a herpesz vírus a szervezetedben, az onnantól ott is marad, maximum csak akkor jön elő látványosan, amikor le van gyengülve a szervezeted. Ha influenzás voltál, könnyen meglehet, hogy azért jött ki.
2017. febr. 9. 10:48
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy voltam e, még nem vettem észre eddig. Bár legyengülve se voltam már évek óta ennyire.
2017. febr. 9. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!