Így lehetséges elkapni a HIV fertőzést? Többi lent.
Meleg vagyok, lefeküdtem egy fiúval, aki nem volt droghasználó és nem volt HIV pozitív. Orálisan és análisan közösültünk óvszer nélkül, de nem volt orgazmus. Elkaphattam a HIV fertőzést? Lehet bugyuta kérdés, de nekem sokat jelent! Értelmes válaszokat kérek!
22 F
Elviekben elkaphattad, bár azért megnyugtatlak: Magyarországon a lakosság számához mérve relatíve kevés HIV+ ember él (igaz, ez a szám sajnos évről évre növekszik...), és ha egy HIV+ emberrel közösülsz, akkor is kb. 5% az átvitel esélye.
Amit tudsz tenni, hogy 4-6 hét múlva elmész egy szűrésre. Sok helyen végeznek anonim szűrést; ha pesti vagy, javaslom a Karolina úton lévő AATSZ szűrőközpontot (ott gyorstesztet is végeznek, ami 20 perc után ad eredményt). Addig azt javaslom, hogy figyeld magadon a tüneteket: ha láz (ezalatt magas lázat értek, legalább 38-38,5 fokosat), izomfájdalom, kimerültség, és nyirokcsomó-megnagyobbodást tapasztalsz, az jelezhet bajt. Bár az sem feltétlenül jelent semmit: az influenza is hasonlóan tüneteket produkál és annak most van szezonja. Biztosat tehát csak a teszt után fogsz tudni.
Kívánom, hogy ne legyen baj, de máskor ne legyél hülye légyszíves, mert ha gumi nélkül közösülsz jobbra-balra, előbb-utóbb el fogod kapni a vírust. Többször ezt ne csináld! Arról nem is beszélve, hogy egyéb remek nemi bajok is vannak a HIV-et leszámítva. Nyílván az a legsúlyosabb mind közül, de egy szifilisz, vagy egy gonorrhea sem éppen kellemes.
Ha csak nem HIV fertőzött szülők gyereke, es tényleg szűz volt / Mindenhol / akkor kizárt.
De ettől függetlenül az anális szex sok veszélyel jár. Még a nőknél is. Nem éppen erre teremtetett az a lyuk. Ezzel nem a nemi identitásodat akarom leszólni, de biológiai értelemben ez tény. Ott tudod mi ürül, és nyilván azt is tudod, hohy nem steril. Még beöntés után sem!
Ezek után vond le a konzekvenciákat és gondolkozz el azon mit kockáztatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!