Az segít ha minden nap egy teli kád hideg vizbe áztatom magam?
Azt hallottam ha a hidegvizbe fürdök akkor erösődik az immunrendszerem és mivel én nagyon hamar elkapok mimdenféle betegséget így jól jönne ez!
Ma már kiprobáltam viszont a végén eléggé szúrt már a víz!
Ha ezt hoszú távon csinálom akor beválik?
Azért ezt nem ilyen hűbelebalázs módjára kellene elkezdeni.
Olvasd el ezt, illetve a blogon található többi cikket:
A vízszámlát egészen biztos, hogy "erősebbé" teszi a napi egy teli kád...
A beválást majd te fogod megválaszolni, ha hosszú távon csinálod. Én józannak vélt parasztival törpölve nem gondolnám, hogy a végtagjaim+bennük a vér kihűtésével az esetleg arra érzékenyebb szerveket is túlhűtve sokat segítenék a testemnek pl. a rámköhögött baktériumokkal, vírusokkal szemben - azt már inkább, hogyha megfelelően táplálom, öltöztetem és ápolom, akkor nem lázad fel és kér "pihenőt".
Ami engem illet, én inkább jó meleg vízben szeretek pihenni, dehát kinek a papné kinek a paplan :)
Szerintem a hideg vízben gubbasztás rohadtul nem egészséges, amint már írták főleg a keringési problémák miatt. Ha hideg vízre akarsz trenírozni, arra a Schirilla féle módszer lehet inkább alkalmas, de ő ugye nem mozdulatlanul feküdt egy kád vízben, hanem élő vízben aktívan mozgott (úszott), ami egy kádban elég nehezen kivitelezhető.
> "Szoval ha ezt csinal9m akkor nagyobb bajom lehet belolle? Mint pl?"
Elképzelhető, hogy szándékod ellenére hamarabb megbetegszel pl..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!