Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Legyengult immunrendszer,...

Legyengult immunrendszer, kronikus faradtsag eseten hiaba szedem a patikai multivitamint, semmit sem er. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mit kene beszednem ahhoz, hogy valamit erjen mar es ne legyen vitaminhianyos a szervezetem? Hiaba szedem a magenziumot is allandoan ugral a vadlim es gyenge vagyok. Infuzios vitaminkura sztk alapu? Vagy ilyenkor mit lehet tenni? Varjak a csodara?

Egeszsegesen etkezem, napi 5x zoldseg gyumi es megis kimerult vagyok.

2017. jan. 24. 11:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Én a helyedben csináltatnék egy vérkép-vizsgálatot, az orvos okosabbat tud mondani. Egyébként én is így vagyok, de nálam mindig ez van január-február környékén. Nekem most valamivel jobb, hogy elkezdtem nagy adag magnéziumot szedni és eljárok sportolni.
2017. jan. 24. 11:23
 2/5 anonim ***** válasza:

Egy kiváló immunerősítő, megfázásgátló háziszer:

250g méz, 35 g fokhagyma, 35 g torma, 50 g vaj.

Elkészítés:

A megtisztított tormát és a fokhagymát összeturmixoljuk

A folyékony mézet egy nagyobb üvegbe öntjük.

Hozzáadjuk a szétkevert vajat és a tormás fokhagymát és

jól elkeverjük, a hűtőben tároljuk.

Adagolás: naponta 2-3x 1kávéskanállal.

2017. jan. 24. 12:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Próbálj gyógygombákat szedni, kitűnően beszabályozzák az immunrendszer működését, ellenállóvá tesznek a betegségekkel szemben, megszüntetik a fáradságot. Ezen az oldalon tájékozódhatsz:

vargagyogygomba.hu

2017. jan. 24. 18:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Anyósom nagyon legyengült, neki B vitamin komplexet ajánlott az orvos, ami tökéletesen helyrehozta.

Én lizint szedek immunerősítőnek. Nekem ez vált be.

2017. jan. 25. 11:11
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Mindenki nagyon segitokesz!
2017. jan. 25. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!