Szex után felfázás, vagy nemibetegség?
Figyelt kérdés
A barátnöm a korábbi párjával ezzel a problémával küzdött, mind a ketten ök voltak az elsök egymásnak, igy érdekes lenne nemi betegségre gondolni.
Mikor együtt voltunk gumi nélkül nekem is kijött.
Voltam urologián ahol több hét mire a tesztnek eredménye lesz. Férfiak nektek nem volt ilyen?
Vagy ez nemi betegség lehet?
2017. jan. 8. 19:58
11/14 anonim 

válasza:

Egyébként én akkor aggódnék ha napok múlva se csillapodnak az általad leírt tünetek. Nem tudom mennyit szoktatok együtt lenni egy nap, de mondjuk együttlét nélkül sem múlik akkor érdemes nőgyógyászhoz urulógushoz fordulni. Itt GYK-n max csak tippelnek a válaszadók és eljátsszák a mindenttudót.
12/14 anonim 

válasza:

De 100%os választ ne várj el senkitől. Az ilyen dolgoknak neked kell utánajárnod személyesen.
13/14 anonim 

válasza:

Majd ha megjönnek az eredmények, akkor lehet megnyugodni/megijedni. Majd mond, hogy mik lettek a fejlemények.
14/14 A kérdező kommentje:
Az eredmények megérkeztek. Mind negativ lett, a tünetek valamelyest még mindig megvannak a doki szerint minden oké...
Érdekes hogy valami nem oké de nem vizsgálnak tovább.
2017. jan. 21. 11:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!