Mi lesz így velem ezzel a betegséggel? Lányok hogyan reagálnátok ha megtudnátok?
Egy olyan problémám van amit nem nagyon tudok senkivel megbeszélni: Sajnos lassan 1 éve HPV szemölcsöm van, kb lencse nagyságú, voltam vele már 3 különböző orvosnál, kaptam ecsetelőt meg gyógyszert is. Nem akarok nagyon elveszni a részletekben, de semmi nem vált be. A szemölcs újra és újra kinő. Sajnos mivel a húgycsőnyílásom belsejében van, azt mondta a bőrgyógyász, hogy ő nem tudja onnan leszedni. 2 dolgot javasolt.
1, visszamenni az urológiára, hátha ott kitudják vágni vagy nem tudom mi a pontos kifejezés erre, de ezt nagyon rizikósnak találom.
2, beadatni magamnak a HPV elleni oltást, erről olvastam sok ellenérvet, mellékhatások, igazából az nem is érdekel, csak amitől nagyon félek, hogy kiadok 90.000 Ft-ot és még várok 1 évet. És lehet attól sem jövök rendbe.
+ ecsetelni továbbra is
Apukám szerint a gyógyszerrel csak le akarnak húzni és menjek magán orvoshoz inkább.
Ez még önmagában is nagy baj, de pont most alakulok egy lánnyal akit nagyon kedvelek. De mégis mit mondjak neki? Becsapni nem akarom. Volt már egy ilyen eset a nyáron mikor tudtam már hogy beteg vagyok, és elhívott a kiszemelt lány magához, azt kamuztam hogy hagyjuk inkább egymást, mert nem volt erőm hozzá hogy megmondjam beteg vagyok.
A kiszemelt lány 20 éves pont a legszebb éveiben van.
Azt mondta az orvos, hogy még az óvszer sem véd.
De én így teljesen bele fogok őrülni, nem a szex hiánya miatt, hanem hogy nincs társam már X ideje, és lehet hogy még évekig nem is lesz így...
Hát biztos, hogy nem repdesnék az örömtől, mert pont nem vágyok se meddőségre, se méhnyakrákra.
Első körben ki kell deríteni, hogy milyen típus, és hogy van-e ellene oltó anyag, mert onnantól lehet egy megoldás, ha a lány kap egy szurit, te meg azért biztos, ami biztos gumit húzol.
A gyerekvállalást így ugye el lehet felejteni, ami megint kevés lánynál lesz plusz pont.
Teljesen szexmentes életre pedig senki sem fogja magát kárhoztatni.
Szerintem mozgass meg minden követ, hogy megszabadulj ettől a csodától, mert így sok esélyed nem lesz nőnél, az biztos.
igen tudom milyen típusú, de nincs itt most kéznél a papír azt hiszem 6 és 11. Viszont az biztos hogy rajta van hogy alacsony kockázatú, nehezen tudom kenni magamnak csak a "teteje" látszik, lehet ezért nő vissza mindig.
Szóval így most több kérdés felvetődik bennem...
Apámmal lakok, még suliba járok van összesen 20 ezrem, azt mondta ő akkor ad rá pénzt, ha elmegyek egy másik orvoshoz aki szintén azt mondja, hogy gyógyszer kell
mert ő szerinte az ecsetelő is megoldhatja, meg az orvos is mondta hogy ecseteljem
de minek ecseteljem ha már 1 éve ecsetelem? :/
Szóval most több dolog között vaciálok:
megnézetni másik orvossal, az mondjuk ártani nem árt az igaz
beadatni az oltást, aminek ugye vannak mellékhatásai is
elmenni urológushoz hátha le tudja szedni?
viszont ha nem tudja akkor még mindig ott az oltás
bár nehezíti a dolgot hogy az itteni urológus elég rosszhírű, magán az 8.000 nél kezdődik itt szóval kb jól írtad.
nem tudom, nem bízok 100% osan az oltásban, de az orvos meg azt mondta az 100%, apukám hogy keressek másik orvost illetve ő is mondott valami lézeres izét, azt mondta hogy a lézerrel ma már mindent le tudnak szedni
na most akkor kire hallgassak? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!