Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi lesz így velem ezzel a...

Mi lesz így velem ezzel a betegséggel? Lányok hogyan reagálnátok ha megtudnátok?

Figyelt kérdés

Egy olyan problémám van amit nem nagyon tudok senkivel megbeszélni: Sajnos lassan 1 éve HPV szemölcsöm van, kb lencse nagyságú, voltam vele már 3 különböző orvosnál, kaptam ecsetelőt meg gyógyszert is. Nem akarok nagyon elveszni a részletekben, de semmi nem vált be. A szemölcs újra és újra kinő. Sajnos mivel a húgycsőnyílásom belsejében van, azt mondta a bőrgyógyász, hogy ő nem tudja onnan leszedni. 2 dolgot javasolt.

1, visszamenni az urológiára, hátha ott kitudják vágni vagy nem tudom mi a pontos kifejezés erre, de ezt nagyon rizikósnak találom.

2, beadatni magamnak a HPV elleni oltást, erről olvastam sok ellenérvet, mellékhatások, igazából az nem is érdekel, csak amitől nagyon félek, hogy kiadok 90.000 Ft-ot és még várok 1 évet. És lehet attól sem jövök rendbe.

+ ecsetelni továbbra is

Apukám szerint a gyógyszerrel csak le akarnak húzni és menjek magán orvoshoz inkább.

Ez még önmagában is nagy baj, de pont most alakulok egy lánnyal akit nagyon kedvelek. De mégis mit mondjak neki? Becsapni nem akarom. Volt már egy ilyen eset a nyáron mikor tudtam már hogy beteg vagyok, és elhívott a kiszemelt lány magához, azt kamuztam hogy hagyjuk inkább egymást, mert nem volt erőm hozzá hogy megmondjam beteg vagyok.

A kiszemelt lány 20 éves pont a legszebb éveiben van.

Azt mondta az orvos, hogy még az óvszer sem véd.

De én így teljesen bele fogok őrülni, nem a szex hiánya miatt, hanem hogy nincs társam már X ideje, és lehet hogy még évekig nem is lesz így...

2017. jan. 5. 17:12
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
56%
Mondd meg mindenképp,ne károsítsd más egézségét is. Ezért nem kell gumi nélkül ,mindenféle jöttmenttel dugni!!!
2017. jan. 5. 17:18
 2/39 anonim ***** válasza:
53%

Hát biztos, hogy nem repdesnék az örömtől, mert pont nem vágyok se meddőségre, se méhnyakrákra.

Első körben ki kell deríteni, hogy milyen típus, és hogy van-e ellene oltó anyag, mert onnantól lehet egy megoldás, ha a lány kap egy szurit, te meg azért biztos, ami biztos gumit húzol.

A gyerekvállalást így ugye el lehet felejteni, ami megint kevés lánynál lesz plusz pont.

Teljesen szexmentes életre pedig senki sem fogja magát kárhoztatni.

Szerintem mozgass meg minden követ, hogy megszabadulj ettől a csodától, mert így sok esélyed nem lesz nőnél, az biztos.

2017. jan. 5. 17:19
 3/39 anonim ***** válasza:
Próbálj mindenképpen tenni ellene, feltételezem elég fiatal vagy ahhoz, hogy ezzel a betegséggel éld le az életedet.
2017. jan. 5. 17:21
 4/39 A kérdező kommentje:
azt tudjuk, hogy milyen típusú van ellene oltóanyag, mert ha nem lenne nyilván akkor nem mondta volna az oltást mint lehetőséget.
2017. jan. 5. 17:23
 5/39 anonim ***** válasza:
A nemi szervi szemölcs egy nagyon gyakori betegség, nemcsak szexuális úton terjed egyébként. Tipizálták a szemölcsödet? Mert nem biztos, hogy hpv. Ha te tudod magadnak ecsetelni, akkor azt lézerrel is le lehet szedni, bármelyik urológus megcsinálja. Tb-s urológusra általában több hónapot kell várni, szóval menj magánhoz minél hamarabb. Nem kellene szenvedned ilyen banális probléma miatt. A hpv oltás egy jó dolog és nem kell a mellékhatásoktól sem félned, de amíg nem tudod, hogy pontosan milyen típusú hpv, vagy, hogy egyáltalán az-e, ne adasd be magadnak, már csak azért sem mert olyan típusú hpv ellen véd, ami nem szemölcsöt, hanem rákot okoz.
2017. jan. 5. 17:39
 6/39 anonim ***** válasza:
100%
Tehat tudjatok milyen, tudjatok hogy van oltoanyag, az orvos javasolta is, de apad nem hisz benne es akkor inkabb be se adatja. Ahaaa.... hat reszvetem apad miatt, sz*r lehet ilyen buta emberrel elni. Varj par evet mig nagykoru leszel, es menj vissza a dokihoz.
2017. jan. 5. 17:41
 7/39 anonim ***** válasza:
74%
Ja és nekem is volt 2 darab, leszedték lézerrel, kb. 10 mp volt. Nagyjából ennyi a történet, eszembe se jutott emiatt nem ismerkedni, azóta sem jött vissza.
2017. jan. 5. 17:42
 8/39 A kérdező kommentje:

igen tudom milyen típusú, de nincs itt most kéznél a papír azt hiszem 6 és 11. Viszont az biztos hogy rajta van hogy alacsony kockázatú, nehezen tudom kenni magamnak csak a "teteje" látszik, lehet ezért nő vissza mindig.

Szóval így most több kérdés felvetődik bennem...

Apámmal lakok, még suliba járok van összesen 20 ezrem, azt mondta ő akkor ad rá pénzt, ha elmegyek egy másik orvoshoz aki szintén azt mondja, hogy gyógyszer kell

mert ő szerinte az ecsetelő is megoldhatja, meg az orvos is mondta hogy ecseteljem

de minek ecseteljem ha már 1 éve ecsetelem? :/

2017. jan. 5. 17:45
 9/39 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem, hogy miért ajánlották az oltást, amikor az megelőzésre van. A magán urológus 10 ezertől kezdődik, vagy akár egy magán bőr-és nemigyógyász is meg tudná csinálni, de azért az urológus jobb szerintem, a bördokik azért adnak mindig ilyen ecsetelőket, mert nem csinálnak semmilyen sebészeti beavatkozást, nekem is a nödokim szedte le (tb-s) mert nála volt lézer, a páromnak viszont csak az ecsetelőt erőltette a bördoki, hónapokba telt mire eltűnt.
2017. jan. 5. 17:51
 10/39 A kérdező kommentje:

Szóval most több dolog között vaciálok:

megnézetni másik orvossal, az mondjuk ártani nem árt az igaz

beadatni az oltást, aminek ugye vannak mellékhatásai is

elmenni urológushoz hátha le tudja szedni?

viszont ha nem tudja akkor még mindig ott az oltás

bár nehezíti a dolgot hogy az itteni urológus elég rosszhírű, magán az 8.000 nél kezdődik itt szóval kb jól írtad.

nem tudom, nem bízok 100% osan az oltásban, de az orvos meg azt mondta az 100%, apukám hogy keressek másik orvost illetve ő is mondott valami lézeres izét, azt mondta hogy a lézerrel ma már mindent le tudnak szedni

na most akkor kire hallgassak? :(

2017. jan. 5. 18:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!