Egy hete beteg vagyok, mit csináljak így? Mit szedjek rá?
Egy hete kezdődött a hőemelkedés, hidegrázás. Megittam egy csomag Neo Citrant, de nem használt. Hétfőn, kedden hasmenésem volt. És szörnyen erőtlen voltam. Szerdára belázasodtam és hálni jr belém azóta a lélek. El kellett egy csomó vizsgámat halasztanom miatta.
Mit szedjek, hogy többet ilyen ne forduljon elő? Már nagyon elegem van és mindig ráadásul a legrosszabbkor leszek beteg.
Orvosnál voltam, kaptam probiotikumot és mondta, hogy igyak sokat és diétzzak.
rrel is két hét és gyógyszernélkül is két hét egy virusos betegség lefolyása.
A hasmenésed a sok neo citrattol van. Probiotikum vissza állítja a bélflórádat amit a Neo tönkre tett. Szerintem nagy diétázás nem kell.
DE rengeteget igyál. Ha érzed legközelebb, hogy kapar a torkod, akkor kezdj el minden félórában egy nagy pohár folyadékot meginni. A lényeg, hogy a sejtek állandóan átmosodjanak és a virusok ne tudjanak szaporodni. Ès öltözz melegen.
Még rosszabbul lettem. Feljebb ment a lázam, köhögök, fáj a torkom.
Már teljesen kivagyok ettől, hogy nem leszek jobban.
Nem vicc, de még mindig tart, sőt sokkal rosszabb. Több, mint 3 hete szenvedek, egy nap sem voltam jobban.
Nem mehettem szilveszterezni, a karácsony is csak a papírzsepikről és a köhögésről szólt. Sokat iszok, pihenek, vitaminokat szedek, de semmi javulás. Az orrspray-re, coldrexre, köptetőre rá van írva, hogy 5-7 napig lehet használni, már jóval túlléptem, most szünetet tartok vele. Szörnyen gyenge vagyok már. Elképzelni nem tudtam, hogy eddig elhúzódik ez... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!