Miért fáj a mellkasam a jobb oldalon ha köhögök?
Figyelt kérdés
Mar egy hete köhögök szedtem gyógyszert de nem segített sokat egy nagyon picit.. Lehetséges hogy tüdő gyulladásom van? Csak most egy hét után kezdett el...2016. nov. 29. 20:12
1/3 davidshaddix válasza:
Ez attol is fugg hogy mit szedtel ra. Ha csak kohogesnel faj akkor lehet hogy tudogyulladasod van de ha levegovetelnel is faj akkor akar lehet pericarditis azaz szivburokgyulldas is akar. Nekem peldaul meg 2 eve iszonyatosan fajt levegovetelnel a mellkasom es kohogtem folyamatosan es kinszenvedes volt. De ibuprofennel kezeltem es teljesen rendbejott.
2/3 A kérdező kommentje:
Akkor ibubrufen segíthet nekem. ?
2016. nov. 29. 20:34
3/3 anonim válasza:
Inkább menj el a háziorvoshoz, hogy meghallgassa a tüdődet, addig ne szedj semmit. Amúgy lehet sima izomláz is a sok köhögéstől, de lehet valamilyen szövődmény is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!