Grapefruit és echinacea cseppek jobb lehet, mint a multivitamin?
Kicsit tartok a multivitamintól, mert nagy étvágyat csinál, nekem az meg így is van elég :D
Régebben, mikor beteg voltam, szedtem a fent említett készítményt, és elégedett voltam vele.
Gondolom napi 10-15 csepp elég lenne, így sokáig bírná és nem lenne drágább, mint egy doboz multivitamin, de ez mellékes.
Ti szednétek multivitamin címszó alatt?
Megelőzésként sétálj sokat a szabadban, szokja a szervezeted, hogy nemcsak a huszonfokok vesznek körül, ne „kapjon sokkot” az első védelmi vonalad, az orrnyálkahártyád és a torkod.
Én hirtelen hűléshez, hideghez, sőt, meleg jármű után kigombolt kabátban leszálláshoz szoktattam magam, eredménye, hogy van, hogy egy év eltelik két megfázás között.
Tavaly krándultam is a hidegben, de mínusz húszban se zárkózom teljesen be és szellőztetek is gyorsan.
Persze a hőérzetnek megfelelő öltözet! Ne öltözz úgy, hogy még fázz.
Általános egészséges életmóddal, alvással, megfelelő mennyiségű víz és tea ivásával, változatos étrenddel, néha egy-egy vitamintablettával de a legesleginkább sok mosolygással, pozitív hozzáállással, szemlélettel segítheted az immunrendszered működését.
Ráadásul én azt vettem észre magamon, hogy a stressz még nem is árt, hanem fontos az a szemlélet, hogy én megcsinálom, én tudom ezt, nem lesz baj, keressük az örömöket az életben.
Bocsi, hogy elvont válasz és nem a szokásos, de saját tapasztalatok.
Szia!
Én Béres csepp + 1000 mg C vitamin mellé szedem kiegészítésként, nekem ez így bevált az évek alatt, nekem ezt a háziorvosom is ajánlotta, mert beteges vagyok!
Érdemes kipróbálni, de szerintem a multivitamint nem pótolja, hiszen az ételekkel manapság már nem vesszük a szükséges mennyiségű vitamint.
Remélem segíthettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!