Mit csináljak? -várjak vagy nézessem meg szedessem ki?
Figyelt kérdés
A bal mandulám mindig "kövesedik" az idáig nem is zavar mert felkrákogom, kiszedem ha olyan helyen van. Viszont, gyakran érzem azt is kapár/ég a környező területe ami másnapra elmúlik.
De kezdek idegeskedni, mert másodszor van az, hogy az ádámcsutka feletti és állkapocs/mandula alatti pontban vagy a nyirokcsomóm vagy valamim bedurrant, vagyis nem is az , hogy bedurrant hanem fáj a fejem mozgatásakor és ha egy ujjal megnyomom. Egy pontról van szó csak , azért tippelek nyirokcsomóra.
2016. nov. 19. 08:39
11/17 A kérdező kommentje:
23 vagyok. Hat nem tudom, megnezetem szerintem majd azert :)
2016. nov. 19. 15:43
12/17 anonim válasza:
És gondolom lány vagy. A gégészeten nézesd meg,ne háziorvossal.Én már rengetegszer megnézettem,többször tükrözték is a torkom,de nem igazán van változás. A jobb oldali manduládban látszik vmi mandulakő féle,ha zavar,próbáld ujjal kinyomkodni.Ha nincs erős garatreflexed,sikerülhet öklendezés nélkül.Nekem a doki kinyomta spatulával,majdnem lehánytam közben.
13/17 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok , de már írtam 2 válasszal ezelőtt kb. :)
2016. nov. 19. 16:20
14/17 anonim válasza:
Írd majd meg mit mondott a doki a gégészeten. A mandulakövek miatt gargalizálj,hátha megszünik.
15/17 A kérdező kommentje:
Rendben de szerintem a haziorvossal nezetem meg. Ha szerinte nincs nagy gaz akkor nem foglalkozom vele. :)
2016. nov. 19. 16:39
16/17 anonim válasza:
Oké,te tudod.De nézesd meg mindenképpen.
17/17 anonim válasza:
Válasz:G.Zsuzsanna részére
Ide írjál,itt beszélhetünk a mandula problémákról.Csatolj képet,amin jól láthatóak a manduláid,torkod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!