Mit csináljak? -várjak vagy nézessem meg szedessem ki?
A bal mandulám mindig "kövesedik" az idáig nem is zavar mert felkrákogom, kiszedem ha olyan helyen van. Viszont, gyakran érzem azt is kapár/ég a környező területe ami másnapra elmúlik.
De kezdek idegeskedni, mert másodszor van az, hogy az ádámcsutka feletti és állkapocs/mandula alatti pontban vagy a nyirokcsomóm vagy valamim bedurrant, vagyis nem is az , hogy bedurrant hanem fáj a fejem mozgatásakor és ha egy ujjal megnyomom. Egy pontról van szó csak , azért tippelek nyirokcsomóra.
A képfeltöltés már nem működik de a KepHost.com-ra fel tudod tölteni a képet,onnan másold be ide.
Szerintem a torkoddal nincs gond,bár elég nagyok a manduláid,de szerintem nem kell kivetetni.A képeken mandulaköveket nem látok,de a nyelvcsapod neked is nagy,hosszú.Nem irritálja a nyelvgyköd?Fiú v.lány vagy és mennyi idős? Nekem ilyen a torkom:
A nyelvem nekem is mindig fehér.
Most épp nincs benne. Vagy max hátul, amit sosem látok.
Egyáltalán nem irritál a nyelvcsapom. :)
Szerintem szebb a torkod mint az enyém,nekem mindig piros.
A lányoknak,nőknek általában hatalmas manduláik vannak és gyakoribb a mandulakő.Ha gondolod vetesd ki a manduláid.tizenéves korban nem olyan gond.Felnőtt korban úgy hallottam,már zűrösebb.A nyelvcsapom engem sem zavar,pedig jóval nagyobb a normálisnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!