Egyszerűen bármit csinálok kijön a herpesz a számon. Mit csináljak?
Szóval ott kezdődött, hogy két évvel ezelőtt kb. hetente volt a számon herpesz, amire a bőrgyógyász adott 2 doboz Telviran tablettát. Utána hónapokig nem jött ki, aztán utána 1 mégis kijött, és utánanéztem a dolgoknak és elkezdtem lizint szedni. Közbe nyomtam a napi 1000mg c-vitamint is. Utána kijött párszor a lizin mellett is,és kértem a háziorvostól egy doboz Telvirant (most szeptember), majd elfogyott, és kértem még egy dobozzal,de azt mondta többet nem ad egy jó ideig...Na másfél hete hagytam abba a Telvirant, és most megint kijött...pedig miután abba hagytam a Telvirant, visszatértem a lizinre. Plussz nyomom továbbra is a c-vitamint, és olyan másfél hónapja grapefruit cseppeket is iszok napi 2x15 csepp. Egy hete meg szedek cinket is. Úgy érzem felesleges doboz ki a pénzt a vitaminokra mert semmit se ér, már a sírhatnékom van ettől az egésztől. így is folyton azt lesem mikor csap le ez a dög :( Az orvos meg gyógyszert nem ad, pedig kb. csak akkor nem jön ki, ha szedem. Tudom a stressz sincs jó hatással rá, de folyton stresszelek miatta, szóval ördögi kör :( Segítsetek kérlek :(
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!