Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Milyen multivitamit ajánlotok...

Milyen multivitamit ajánlotok így a télre én f/24 barátnőm pedig 23?

Figyelt kérdés

2016. okt. 11. 13:08
 1/7 anonim ***** válasza:

Egyetek gyümölcsöket, zöldséget.

Ha meg mindenképp tablettát akartok, akkor bementek a patikába és kikéritek a gyógyszerész véleményét. Ő biztosan szakszerű választ fog adni minden kérdésetekre.

2016. okt. 11. 13:17
 2/7 A kérdező kommentje:

Lehet inkább a természetesnél kellene maradni!

[link]

Ezt valaki próbálta már? vagy hasonló főzeteket ami erősít?

2016. okt. 11. 13:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Nagyon jó a fokhagyma és citrom keveréke,de nincs benne minden vitamin és ásványianyag,tehát önmagában kevés. Egyetek sárgarépát, (itt a tél) - sütőtököt az A vitamin miatt,banánt - magas B6, kálium,magnézium, vas tartalma miatt,sovány húsokat - a B vitamin miatt, sok savanyúkáposztát - C vitamin. Tényleg jobb természetes anyagokból beszerezni amit lehet,de manapság gyakran van szükség kiegészítő vitaminokra is,de ne az legyen a fő forrás. A D vitamint viszont mindenképpen gyógyszerrel kell pótolni,mert a mi éghajlatunkon még nyáron sincs elegendő nap az előállításához,télen meg főleg. Márpedig a D vitamin az egyik legfontosabb vitamin,nem csak a csontok miatt,hanem ma már tudjuk azt is,hogy nagyon jó immunerősítő ( a daganatos betegeknek is ajánlják). Télen legalább 2000 NE kell naponta.
2016. okt. 11. 13:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyetek 1 hónapig méhpempőt naponta, ez a legjobb immunerősítő. Évek óta ezt teszem télen az influenzás időszakban és soha nem kaptam el senkitől a betegséget.
2016. okt. 11. 14:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Én nem eszem méhpempőt,de náthás sem voltam évek óa :)
2016. okt. 11. 18:51
 6/7 anonim ***** válasza:

Ezt a beszélgetést érdemes megnézni!

címe: Megkérdeztem a gyógyszerészem

https://www.youtube.com/watch?v=3YKyQNcnlj4

2016. okt. 18. 09:31
 7/7 anonim ***** válasza:

Sárgarépa, petrezselyem gyökér és zöld, alma, kígyóuborka, karfiol, zellergumó, vörös, lila és fokhagyma ezek minél nyersebben, annál jobb. Ezek mellé narancs, bőven citromos limonádé, céklasaláta és a leve.

Banánt csak mértékkel, túl sok a kálium benne, a krumpliból és az erősen műtrágyás zöldségekből úgyis már bőven sok bejut...

Mesterséges édesítőszerek, füstaromák, ízfokozók, állományjavítók és ezeket tartalmazó eledelek erősen kerülendők.

Ezek mellett fehérboros savanyú káposzta, hetente legalább 2 kiló. De persze ott a retek, miegymás...

Paprika és főként a paradicsom sajnos ilyenkor sokat nem ér. Se íze, se bűze, de azért azt se árt eszegetni.

Ezek a zöldségek kellő arányban és mennyiségben fogyasztva szinte minden vitamint és ásványi anyagot, enzimet tartalmaznak, amire a szervezetnek szüksége van télen.

Gyomorsav túltengésre, gyomorégésre - van, akinek a gyomra nem bírja eleinte a nyers zöldeket) almaecetes víz. Nem kell a fröccs savanyúságánál erősebbre csinálni, két liter vízbe 1..2 evőkanál bőven elég. A lényeg, hogy másfajta folyadékot pár órán át előtte/utána ne igyunk, hogy legyen idő az ecetsavnak besűrűsödni.

A természetes almaecet almaborból készül, azaz a borban lévő, egészséges anyagok nagy részét így is bevisszük vele. Nekem ezek nagyon beváltak. Mióta minden hús, miegymás mellé igyekszem friss vagy max. enyhén párolt zöldet falni, fél évvel később erősen javult az általános közérzetem, a korábbi erős fáradságérzet csökkent, nyálcsorgatósakat tudok aludni és elkezdett testsúlyom is szép fokozatosan normalizálódni. Ennyi a csipetnyi titok.

A multivitaminok és ilyennel töltött italok, ételek hatalmas baja, hogy gyakran több hasznos anyagot mosnak ki a szervezetből, mint amit beviszünk velük. Főleg a pezsgőtablettákra igaz ez sajnos. Szóval táplálkozzatok emberi módon és emberi életet éltek. Ha nincs rá idő és pénz - sajnos majd lesz, ha élni akar az ember...

Te meg férfi létedre egyél sok olajos magvat, diót, mogyorót, tökmagot és kényeztesd asszonykád a kellemes következményekkel... ;)))

2016. okt. 18. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!