Az illemhelyek és az immunrendszer kapcsolata?
Nincs meg a kellő ismeretem és szaktudásom ahhoz, hogy tudjam, melyik fertőzőbb... Az tuti, hogy a sok ember s azok nem megfelelő wc használata nem tesz jót, de ez csak egy laikus ésszerű gondolata. De ha kell használni, akkor kell, inkább ez, mint a bevizelés vagy a fájdalmasan sokáig tartogatás...
Ha elkerülhetem, nem használok közösségi wc-t, de ha kell, simán. Az immunrendszerem jó és a hipochonder ellentéte vagyok, tudom, hogy sose lesz semmi bajom.
Olyannal azért manapság már nem találkozom, mint 20-30 éve a lerobbant vonatok wc-i... Se víz, se egyéb és valami borzalom...
A higiéniát nem viszem túlzásba, de nem is tudjuk elkerülni a nem higiénikus dolgokat. Ha az ember elesik, szinte bármi a szájába kerülhet, a kilincsek, vonatajtók, egyéb tárgyak sem állnak a helyzet magaslatán... Szerencsére élőlények vagyunk eme bolygón, akiknek nem kell steril környezet, sőt, az nagy gond is lenne.
1-es Arra is gondolok amit írtál és még arra hogy akinek nagyon sürgős volt a dolga és nem talált illemhelyet, és nem arra vagyok kíváncsi ki hogyan kakkantott be hanem hogy hogy oldotta meg???
Amúgy én ismerek olyan embert aki bement a toi toi-ba bezárta és többen felborították amíg ő a dolgát végezte...hát durván nézett ki utána
Nekem volt olyan, hogy rámjött a hasmars, és nem találtam alkalmas helyet. Isteni szerencsémre a málhazsákomban mindig van egy tekercs klotyópapír, és víz is, úgyhogy bármikor tudok kultúráltan kulázni egyet. Kerestem egy bokrot, jó messze az emberek járta helyektől, és púpoltam egyet.
Hugyozáshoz bármelyik közösségi budi megteszi, de ha fonottkalácsot akarok nyomni, azt általában hazaviszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!