Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Veradasnal/verplazma adasnal...

Veradasnal/verplazma adasnal kiderulne ha herpesem lenne?

Figyelt kérdés
veradasnal en ugy tudom hogy minden szexualis fertozo betegsegre rakeresnek, es mivel megvannak az adataim, vissza tudnanak keresni. neha kijon rajtam herpeshez hasonlo dolog a nemiszervem korul, de kb 3-5 nap alatt elmulik. eloszor akkor volt ilyenem, amikor az analis szexszel probalkoztam, utana kaptam sajnos hugyuti vertozest, arra szedtem antibiot, es utana lett szerintem herpesem. (2es tipusu) de azota eltelt kb ket ev, rendszeres verado/verplazmaado vagyok

2016. szept. 26. 14:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Véradásnál csak a HIV, HBV, HCV és szifilisz fertőzésre készül vizsgálat. Herpeszre nem. Amikor herpeszes vagy, semmiképp ne adj vért, se plazmát!
2016. szept. 26. 20:31
 2/3 A kérdező kommentje:

ertem. de innen egy masik kerdes:

-sokan csak hordozzak a genitalis herpeszt, ok is fertozhetnek verrel, verplazmaval? csak aktiv stadiumban tud fertozni?

2016. szept. 27. 02:42
 3/3 anonim ***** válasza:
A herpeszvírus csak akkor fertőz, ha tünetek vannak. Ha nincsenek tünetek, nem szaporodik a szervezetben, hanem lappang egy bizonyos sejtfajtában (nem a vérben). A vérben nincs jelen.
2016. szept. 28. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!