Hogyan tudnám legyőzni a bacifóbiám?
Állandóan attól rettegek hogy elkapok valamit... Ez akkor alakult ki amikor pár éve elkaptam a calicit...
Iskolában tanítok, ősz van és rettegek hogy valamit összeszedek. Lelehet ezt valahogy győzni? Nem csak az iskolában félek ettől, hanem találkozzak akárkivel ez bennem van :(
Igen, ahhoz hasonlítanám de talán mégsem; vagy annak enyhébb változata (ha van ilyen)
Mint ahogy feljebb is írtam, ez akkor alakult ki amikor elkaptam a calicit...Azóta nem szívesen érintkezem idegenekkel (pl kézfogás) vagy a gyerekekkel (most megint hányós - hasmenős cucc terjeng a suliban)...Ha mégis, akkor futok a kézfertőtlenítőért, de akkor sem nyugszom meg teljesen és annyira rástresszelem magam, hogy másnap enyhe tüneteket produkálok, mondjuk enyhe hasfájás, émelygés :(
Nagyon érzem magamon hogy ez így nagyon nem jó, nem jó hozzáállás a dolgokhoz, de nem tudok rajta változtatni és nagyon zavar. Sokszor megnehezíti a mindennapjaimat...
Pszichológushoz nem szívesen mennék, mert nem nézik jó szemmel az olyan pedagógusokat, akik effajta kezelés alatt állnak/álltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!