Macskás kézzel ettem, lehet bajom?
Figyelt kérdés
Szoval a cicám egy kinti cica(is).
Vele játszottam ,simogattam.
15perc múlva ettem ,viszont elfelejtettem kezet mosni .A macskám kb .1 hónapja volt féregtelenítve ....
Lehet bajom ?
2016. szept. 3. 15:22
1/4 anonim válasza:
Én is néha elfelejtek sajnos kezet mosni, de megnyugtatlak, hogy nem, még nem származott belőle semmi bajom. :)
2/4 anonim válasza:
Nagy valószínűséggel nem lesz tőle semmi bajod.
(Azért hozzátenném, hogy elégg undorító számomra az ha valaki nem mos kezet evés előtt.) Nem az álattól de bárhova nyúlhattál, és nagyon kevés az esélye, de még nagyobb baj is történhet. Az élet a legjobb forgatókönyv író...
3/4 A kérdező kommentje:
Azert nem mostam ,mert teljesen elfelejtettem ,hogy vele foglalkoztam .Viszont ezen kívül mást nem csináltam ,szoval Max. emiatt lehetne bajom....
Természetesen csak eves utan jutott eszembe ,es igen szerintem is elég undorító 🙁🙁
2016. szept. 3. 15:36
4/4 anonim válasza:
Én nyáron lovastáborban nyeregszappanos, lovas, koszos kézzel ettem, és nem lett semmi bajom :) pedig nagyon könnyen lebetegedős típus vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!