Szolariumozas kivalthatja a herpeszt?
Figyelt kérdés
Tegnap elott voltam szolariumba 5 percre eletemben eloszor, es miutan hazajottem ereztem, hogy jonne ki a herpesz, de idoben elkaptam , es nem jott ki. Elegge hajlamos vagyok herpeszre, c vitaminnal, lizinnel es Carmexxel tartom kordaban, de a azolariunot szeretnem folytatni, de peszre ugy , hogy nem viszem tulzasba.
20/L
2016. aug. 24. 22:29
1/4 A kérdező kommentje:
Annyit tennek hozza, hogy ajakherpeszrol van szo es alloszolariumrol.
2016. aug. 24. 22:31
2/4 anonim válasza:
Ha az immunrendszered gatya, vagy vmi gyulladás van a szervezetedben akkor jöhet ki.
Szerintem meg fog jönni, vagy vmelyik fogaddal van valami amit nem érzel.
Vagy ha hirtelen sok fűszeres vagy csípős kaját ettél az is kirobbanthatja.
3/4 A kérdező kommentje:
Meg fog amugy jonni a menstruciom de fogamzasgatlok szedek, nem tudom igy is hat-e ra.
Multheten eleg nagy stressz ert+ fogorvosnal is jartam akitol feltem de nagyon, es en ezekre is gondoltam.
2016. aug. 24. 23:08
4/4 anonim válasza:
Attól simán lehet! Nekem is előfordul hogy mielőtt megjön kialakul a herpesz, fogamzásgátló mellett is, attól még le tud gyengülni a szervezet. A szoliban a levegőbe rengeteg baci van és kész. Egyébként stressz, ételek, de akár attól is hogy pl megrepedt a szád a fogorvosnál és belement a baci, hozzányúltál. Nekem volt már ilyentől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!