Az övsömör kialakulhatott szolizás miatt?
16éves vagyok , és övsömöröm van amit már kedd óta , kezelek mert elmentem orvoshoz és felírt Telviran tablettát meg kenőcsöt ! Azt szeretném megtudni , hogy ha alkoholt iszok erre a Telviran -ra akkor lesz valami bajom mert a betegtájékoztatóba nem írja ! És azt mondta a doktor úr, hogy ez az övsömör (idősebbeknél) 10ből 9 x daganat miatt jött ki , ls félek , hogy nekem is valami bajom van , de 1honapja más okból lett csináltatva vérvétel Égk és neurológián is voltam de se a vérvételben se az Ékg -ban nem találtak semmit , minden jó , szerintetek a daganat stb a vérvételből kimutatható?
És még az is érdekelne , hogy én múlt hétfőn voltam szoliba és előtte 2-3 hónapig nem voltam...és hogy olvastam valahol hogy ultra ibolya sugár illetve röggénsugárzástól is kijöhet lehetséges hogy ezért jött ki?
Hát nem vagyok szűz már de 2x feküdtem eddig le vkivel, és akkor védekeztünk rendesen gumival... és megisnéztük nem szakadt ki!!
Hát bal oldalt a derekamnál piros hólyagos kicsit sebes foltok vannak, amik viszketnek is egyben és fájnak...! De ha megvakarom még jobban fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!