Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Az övsömör kialakulhatott...

Az övsömör kialakulhatott szolizás miatt?

Figyelt kérdés

16éves vagyok , és övsömöröm van amit már kedd óta , kezelek mert elmentem orvoshoz és felírt Telviran tablettát meg kenőcsöt ! Azt szeretném megtudni , hogy ha alkoholt iszok erre a Telviran -ra akkor lesz valami bajom mert a betegtájékoztatóba nem írja ! És azt mondta a doktor úr, hogy ez az övsömör (idősebbeknél) 10ből 9 x daganat miatt jött ki , ls félek , hogy nekem is valami bajom van , de 1honapja más okból lett csináltatva vérvétel Égk és neurológián is voltam de se a vérvételben se az Ékg -ban nem találtak semmit , minden jó , szerintetek a daganat stb a vérvételből kimutatható?

És még az is érdekelne , hogy én múlt hétfőn voltam szoliba és előtte 2-3 hónapig nem voltam...és hogy olvastam valahol hogy ultra ibolya sugár illetve röggénsugárzástól is kijöhet lehetséges hogy ezért jött ki?

2010. ápr. 20. 17:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Az övsömört okozó vírus nagyon hasonlít a bárányhimlőhöz, valószínűleg legyengültél attól a problémától, ami miatt a neurón voltál.

bizonyos daganatok kimutathatók vérvétellel, mások nem.

Ne menj szoliba, egészségtelen.

2010. ápr. 20. 17:49
 2/12 anonim ***** válasza:

nem...

és ésszel használva semmi baj a szoláriummal

2010. ápr. 20. 17:52
 3/12 anonim ***** válasza:
van szexuális életed??
2010. ápr. 20. 17:57
 4/12 A kérdező kommentje:
nincs , miért?
2010. ápr. 20. 17:59
 5/12 anonim ***** válasza:
hát mert akkor azt mondtam volna, hogy aids.
2010. ápr. 20. 18:10
 6/12 A kérdező kommentje:
azt a vérvételből ki mutatták volna.
2010. ápr. 20. 18:15
 7/12 anonim ***** válasza:

Az övsömör vírusa nem hasonlít a bárányhimlőéhez, hanem ugyanaz. Egy lefutott bárányhimlő után megtelepszik a gerinc menti idegdúcokban, és később valamilyen immunrendszeri probléma hatására okozhat övsömört. Nem valószínű, hogy ez a szolárium miatt legyen, de ettől függetlenül a szolárium roppant egészségtelen, Ausztriában most tiltották be a 18 év alattiak számára, mivel melanómát okozhat, ami igen csúnya bőrrák.

A daganat a vérvételből nem mutatható ki, mivel a daganat sokféle lehet, és nincs általános kimutatási módszer, akkor nem kéne annyiféle módon szűrni a rákot. Valószínűtlen, hogy attól legyen övsömör.

Végezetül pedig semmi bajod nem lesz, ha a gyógyszer szedésének idején nem fogyasztasz alkoholt, nem olyan sok idő az. Sőt, meglátásom szerint ez lenne a normális.

2010. ápr. 20. 18:20
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ , és amit az előző válaszoló irt h lehet AIDS -es vagyok az lehet ?
2010. ápr. 20. 18:24
 9/12 anonim ***** válasza:
Hát ha szűz vagy és nem drogozol közös tűvel, akkor az AIDS esélye teljesen elenyésző.
2010. ápr. 20. 18:36
 10/12 anonim ***** válasza:
mellesleg megkérdezhetem, hogy nálad milyen tüneteket produkál az övsömör?
2010. ápr. 20. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!