Milyen gyógymódok vannak bélféreg ellen?
Körülbelül 1 napja érzem, hogy viszket ott lent szerintem biztos hogy bélféreg az. De nem akarok elmenni az orvoshoz természetes gyógymóddal szeretném elmulasztani.
Utána néztem az interneten és sokan a foghagymát ajánlják. Én is elkezdtem ma enni jó sokat ettem magába.
Esetleg tudtok még olyan módot amivel gyorsan el lehet mulasztani vagy maradjak a foghagymánál?
Szerintem inkább csak szarul törölted ki, vagy rádjött a fosás és túl sokszor törölted ki.
Egy féreg van ami a segglyukadhoz petézik, de az viszonylag ritka és csak gyerekektől lehet elkapni(akik megvakarták a feneküket és rákenték valamire amit te meg megettél)
Egyél fokhagymát, a talpadhoz tegyél 1-1 szelet hagymát, grapefruitmagos cseppet használj az ánuszodra.
Mellesleg nem biztos, hogy féreg, lehet, hogy belső aranyér
Ne rág a körmöd ha eddig se tetted akkor semmi gáz pár nap ès elmúlik.
Ammúgy meg nem bèlfèreg hanem cèrnagiliszta(Enterobius vermicularis) ha bèlfèreg lenne az nagyobb problèmát okozna :D
A fokhagymának amúgy meg tökèletesen be kell válnia csak tènyleg mindig moss alaposan kezet WC zès után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!