Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ezek mindenképp HIV fertőzés...

Ezek mindenképp HIV fertőzés tünetei?

Figyelt kérdés
Nagyon félek szerintem HIV fertőzött lettem, több mint 6 hete történt hogy lefeküdtem egy lánnyal és most van egy kis csomó az állam alatti üregben meg a nyakamon is de egészen kicsik, de kitapinthatóak és nem fájnak, meg ilyen kis piros pattanások is megjelentek a bőrömön néhány darab itt-ott....most mi lessz?? ha az vagyok a mai gyógyszeres kezeléssel meggig élhetek. Válaszoljatok köszi.
2010. ápr. 18. 11:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nem ezen az 1 napon fog múlni. Holnap minél előbb menj el dokihoz.
2010. ápr. 18. 15:42
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
hallod...szifiliszes is lehetsz...ottis vannak bőrtünetek. a nyirokcsomók is logikusak. de csakúgy mellékesen jegyzem meg h a nyirokcsomók akármikor megnagyobbodhatnak, akármiért, bármilyen rejtett gyulladás esetén.
2010. ápr. 18. 17:46
 13/19 anonim ***** válasza:
Jól mondják, ez még szifilisz is lehet és még más is. Én is mondtam korábban, hogy ezek NEM KIZÁRÓLAGOSAN a HIV fertőzés akut tünetei, sok egyéb betegség is ilyen tünetekkel jár.
2010. ápr. 18. 20:00
 14/19 anonim ***** válasza:

Amúgy ha valóban HIV+ lettél és elkezded a kezelést, akkor kb. 10-15 év is lehet a várható túlélési idő (de a vírus nagyon változékony és nem mindegy, hogy HIV-1 vagy HIV-2; szélsőséges esetben lehet, hogy a kezelés ellenére is csupán 2 év a várható élettartam).

De kivel feküdtél le, hogy azt gondolod, hogy elkaptad a HIV-et?

2010. ápr. 18. 20:04
 15/19 A kérdező kommentje:
Egyik új barátnőmmel feküdtem le aki jász megyei falusi lány és jár dolgozni stb.. átlagos 22 éves lánnyal......de!: azt valotta, hogy eddig összesen 3 fiuval feküdt le, de abból 2 cigány volt vagy asszem 1....és ettől félek...........és képzeljétek van egy nagy folt a hátsóm szal tudjátok hol ott van egy sötéteb lila vagy szürke színű nagyfolt....már nagyon félek. Köszi amiket eddig is írtatok.
2010. ápr. 18. 20:42
 16/19 anonim ***** válasza:

sztem kizárt h hiv+ lennél, a csaj tudna róla, és ez azért nem népbetegség. sztem szifiliszed lehet max.

amúgy lemerem fogadni h nem védekeztetek...sztem a csajod terhes is lett:D

2010. ápr. 18. 23:39
 17/19 A kérdező kommentje:
:D.......de a szifilisznek is van olyan tünete hogy bör kiütés meg néha izom izületi fájdalmak????
2010. ápr. 19. 05:42
 18/19 anonim ***** válasza:

Igen, a fenti felsorolt tüneteid közül az összes rá illik. De így neten keresztül nem lehet dignosztizálni, mert pl. ha tojás allergiád és ettél tojást van és mellette megfáztál, akkor is pont ugyanilyen tüneteid lehetnek.

Szóval, menj orvoshoz, és majd írd le, hogy mi lett a diagnózis :)

2010. ápr. 19. 12:57
 19/19 anonim ***** válasza:
*Bocsi, hogy elcsúszott a "van" szócska a fentebbi kommentemben.
2010. ápr. 19. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!