Kalici vírusfertőzést hogyan lehet kezelni?
Figyelt kérdés
Tegnap rámjött ez a hányós hasmenős nyavaja, gyomorfájással hőemelkedéssel. Azt hittem meghalok, de éjszaka már jobban voltam. Meg ma is, jó jel, hogy már éhes vagyok, de enni még nem mertem, mert tegnap még a víz is jött belőlem.
Normaflort és B6 vitamint szedek. Dokinál még nem voltam, mert ma délután rendel. Szerintetek ha már túl vagyok a nehezén érdemes, kell elmennem hozzá? Meddig fertőz egy ilyen betegség?
2010. ápr. 15. 07:42
2/3 anonim válasza:
Nem érdemes még enni, két napig csak rengeteg vizet, üres teát szabad inni. Utána háztartási keksz, apránként keveset, majd főtt krumpli. Ha mást eszel, csak tovább tart a hasmenés, nincs értelme, jobban leterhelődik a szervezet. Így viszont 3-4 nap alatt elmúlik.
3/3 anonim válasza:
ahh nemrég estem én is át rajta.csak szénsavmentes vizet igyál, amennyit csak bírsz. Kiszáradás nagy veszély ilyenkor.
Dokihoz felesleges lemenned, mert erre nincs gyógyszer. 4-5 nap alatt elmúlik. Addig közösségbe ne menj.
eü-s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!