Hogy lehet a herpeszt kezelni?
Figyelt kérdés
az ajkamon van.2011. okt. 24. 21:20
1/4 anonim válasza:
Ha most jött ki akkor ecetes vatta,utána pedig valami herpesz elleni krém.Nekem ez vált be.
2/4 anonim válasza:
Attól függ mennyire durva. Én ajánlani tudom a színtiszta aloeverát, tehát kenegesd aloevera növény levelének belsejével, nekem gyönyörűszépen leszárad egy nap alatt aztán csak a varr leesésével vannak gondjaim. De azzal sok :(
De ha huzamosabb ideig több kijön menj dokihoz, hogy megkeressék az okát.
Én most 1,5-2 hónapja küzdök vele, most mentem el dokihoz, írt vérvételt vizelettesztet.
Csak kiderül mi okozhatja az immungyengeséget.
JA és c-vitamin hatalmas mennyiségben 500mg naponta, mert a herpesz akkor bújik elő ha az immunrendszered gyengébb valamiért.
Illetve sok helyen olvastam az ezüstkolloidról ami jó immunerősítő. Saját tapasztalatom nincs mert tegnap rendeltem belőle és még nem használtam....
3/4 A kérdező kommentje:
vasárnap éreztem, hétfőn már látszott, mára szinte elmúlt. pedig csak 1 magnézium-c vitamin pezsgőtablettát és almát ettem:)
2011. okt. 25. 12:33
4/4 anonim válasza:
AZ elfelejtettem,hogy sok vitamin,minden mennyiségben!Első volam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!