Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Antibiotikum szedesekor...

Antibiotikum szedesekor elkezdheto a Candida dieta?

Figyelt kérdés

Sziasztok,sajnos Candida gombam van es ezek mellett borgyogyaszati gondjaim is akadtak,amire antibiotikumot kell szedjek meg 4 hetig heti 2x.Ha ez ido alatt elkezdem a Candida dietat nem lesz hatasos,vagy varjam meg a 4 hetet es utanna fogjak neki?

Barmilyen tapasztalattal rendelkeztek ami segitett megszabadulni kerlek irjatok!

Koszi.l/21

2016. júl. 7. 22:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Elkezdheted, akkor nincs értelme, ha az antibiotikum segédanyagai között van olyan, ami nem megengedett a candida diétádban -sajnos nem tudom, mit takar magában, de gondolok itt pl a laktózra, mint AB segédanyagra.
2016. júl. 8. 00:03
 2/2 anonim ***** válasza:

A candidára nincs hatással az antibiotikum, illetve annyi a hatása, hogy a candida lehetőséget kap arra, hogy elszaporodjon. Éppen ezért szerintem jó, ha most elkezded.

Az más kérdés, hogy a panaszaid az antibiotikum kúra alatt nem fognak javulni, mert ahhoz az kell, hogy helyreálljon a bélflórád, ami az antibiotikumkúra befejezése után több hétig, sőt akár több hónapig is eltarthat.

Én GAPS étrendet folytatok (annyi eltéréssel, hogy tejterméket nem fogyasztok), ami szintén a bélflóra javítását célozza. 14 éves korom óta mindig pattanásos voltam, ettől végre pár hét után kitisztult a bőröm, plusz más gondjaim is megoldódtak.

2016. júl. 8. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!