Antibiotikum szedesekor elkezdheto a Candida dieta?
Sziasztok,sajnos Candida gombam van es ezek mellett borgyogyaszati gondjaim is akadtak,amire antibiotikumot kell szedjek meg 4 hetig heti 2x.Ha ez ido alatt elkezdem a Candida dietat nem lesz hatasos,vagy varjam meg a 4 hetet es utanna fogjak neki?
Barmilyen tapasztalattal rendelkeztek ami segitett megszabadulni kerlek irjatok!
Koszi.l/21
A candidára nincs hatással az antibiotikum, illetve annyi a hatása, hogy a candida lehetőséget kap arra, hogy elszaporodjon. Éppen ezért szerintem jó, ha most elkezded.
Az más kérdés, hogy a panaszaid az antibiotikum kúra alatt nem fognak javulni, mert ahhoz az kell, hogy helyreálljon a bélflórád, ami az antibiotikumkúra befejezése után több hétig, sőt akár több hónapig is eltarthat.
Én GAPS étrendet folytatok (annyi eltéréssel, hogy tejterméket nem fogyasztok), ami szintén a bélflóra javítását célozza. 14 éves korom óta mindig pattanásos voltam, ettől végre pár hét után kitisztult a bőröm, plusz más gondjaim is megoldódtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!