Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Akkor ez most vese gyulladás...

Akkor ez most vese gyulladás lehet?

Figyelt kérdés
5 napja elkezdett fájni a derekam a hátamnál legalúl elöször csak a jobb oldal majd az egész hosszába.Egyik nap a jobb oldal nagyon begörcsölt és fájt de egy olyan 6-7 perc mulva elis múlt.Tulajdonképpen hétfötöl már be is lezásodtam a legmagasabb 38.6 volt és még ma is az vagyok.Valamikor tök jól lemegy de pár óra múlva megint felmegy.Voltam orvosnál akkor éppen megvolt a menstruációm és úgy vittem vizelet mintát akkor talált benne gennyet és mondta hogy hétfön vigyek még egy mintát amikor már nem lesz meg a menstruációm.Megnézte ott is ahol fáj és azt mondta hogy a vesék feljebb vannak.Most jelenleg lázcsillapítót és egy porszerűséget szedek amit felirt a doki.Amikor beszedem ezt a port a derék tájon lévö fájdalom szinte el is múlik pár órára de utána megint vissza jön.Ez a fájdalom igazábol nem olyan hogy mindjárt belehalok hanem ott el van gyengülve az egész rész és lüktetve fáj és ha mélyen beszívom a levegőt beszúr két oldalt.Az lenne a kérdésem hogy a tünetek alapján szerintetek milyen gyulladás lehet ez?
2016. jún. 17. 19:54
 1/1 anonim ***** válasza:
vesekö is lehet
2016. jún. 17. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!