Övsömörnél az ideg- és bőrgyulladásra milyen készítmények hatásosak?
A B12 inj. OK + Acyclovir, de ennyivel kifújt a háziorvos tudománya, viszont az illetőnek iszonyúan fáj és csúnya is nagyon.
Mivel lehet az ideg és a bőr gyulladását is csökkenteni?
esetleg diclofenac-készítmények?
nimezulid?
jobb nem jut eszembe, bár nem hiszem h bármelyik hat az idegre is ... van ötlete vkinek?
ez tényleg igaz?
"carbamazepin, gabapanetin, clonazepam melyek a fájdalom kialakulását gátolják, de enyhébb esetben a nem szteroid gyulladáscsökkentők is megpróbálhatók."
A Tegretol és Rivotril mind ideggyulladáscsökkentők? jó hát végül is az idegre is hatnak ezek az anticonvulsiv szerek csak ez most meglepett. Vkinek van ebben tapasztalata?
Szedjen pár hétig szerves cinket !
Nekem bevált egy övsömör utáni láb-ideggyulladásra. Mire orvoshoz kerültem (hónapokat kellett várni az időpontra)már rég meggyógyultam.
Ahol a cink ötletet találtam, volt még más is (azokat nem próbáltam ki, nekem a cink elég volt), és most nem találom a cédulát ahova felírtam és az google nem adta ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!