Van itt olyan aki tüdődaganatos vagy limfómás? FONTOS
Apum egész nyáron szanatóriumbana volt. Júniusban diagnosztizálták nála, utána műtét a pesti kórházban, a nevére már nem emlékszem. Ott egy hetet volt, aztán elkerült parádfürdőre a szanatóriumba. Október körül engedték haza, egy időre helyrejött, és köv év májusában agydaganat miatt került megint kórházba, majd decemberben elment tőlünk.
Én még mindig vallom, ha hitt volna a gyógyulásában, sikerül kimásznia belőle. Neked sok kitartást kívánok, és higyj benne, hogy sikerülni fog.
Ja, kihagytam, hogy apum talán 2-3 kemót kapott, mert állítólag annyi is elég volt. Hát ezek szerint tévedtek...
Sajnálom apukádat :(
Én ilyen szempontbol tulságosan is pozitiv vagyok, mert egyszerüen nem tudom megtenni, hogy beletörödök, hiszen nekem itt a pici babám, vállaltam, hogy felnevelem, és semmi nem akadályozhat meg! Igy tudom, hogy nem fogom feladni és hamar tul leszek rajta!
Nekem nem volt, de a szobatársamnak igen, előtte szült 3 hónappal mielőtt kiderült a limfómája. Totál kiborult, hisz ott van a pici .... nem adhatja fel, jaj hányszor mondta (mondtuk) De sikerült mind kettőnknek! Nyertünk. :D Sokáig járt ő is kezelésre: kemó, sugár ....műteni nem kellett.... Ez egy éve volt. Nemrég találkoztunk és ő is és a pici is nagyon jól vannak. Nagyon édes a picije;)
Kívánom, hogy te is hasonló sikereket élj át!! Sok erőt, kitartást!!
Én most nem rég találtam egy halom csomót magamon.Más tünetem nincs.Csináltak kvalitatív vérképet,de egy csillag nincs benne,hogy valami nem lenne jó.Bár orvoshoz még nem vittem vissza a leletet,majd 2 hét múlva kell.Ettől függetlenül félek.Még jövőhéten kell mennem mellkas röntgenre és hasi ultrahangra.Neked milyen tüneteid vannak?
Ne haragudj,hogy még én is Téged kérdezlek:S
Nagyon kedves vagy köszönöm!
És akkor még nálad sem biztos a diagnózis?Én is egész sűrűn köhögtem éjszaka:S Légyszi majd írj még ide,hogy mi van veled!És remélem mégse az amire gondolnak!!!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!