Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ólom mérgezésem lenne?

Ólom mérgezésem lenne?

Figyelt kérdés
Az imént kiváncsi voltam valamire hogy ég.Kimentem és kerestem gyorsan egy tárgyat amiben nem fújja el a szél,és akkor meglátam égy kb 20 cm-es régi rozsdás kályhacsövet.fogtam beleraktam az anyagot és kb éget egy 25 percet addig semmi de utána 10 percel késöbb látam egy 2 centis sávban körbe a csövön kis szürke kivül matt ahol pedig érintkezik a csövel ezüstös golyocskákat elöször azt hittem valamiből kióldodott a higany de amikor egy kicsit öszzekapartam az önygyújtó végével és és ahogy eltávolódót a forró test-től megkeményedet és teljesen matt lett akkor jutott eszembe hogy lehet hogy ólmo sött serintem tuti hogy az.az a kérdés hogy ekkora mennyiségben okoz e bajt.

2016. máj. 15. 20:48
 1/4 A kérdező kommentje:
Amúgy múltkor is égettem benne még tovabb is de akkor nem gyöngyözott ki rá semmi.próbáltam egyébbként nem a füstbe menni de sokszor rámfulyta a szél meg 2-szer felé is hajóltam amikór pont elfújta a szél.és amikor láttam hogy kigyönygyözött akkor közelröl is megnéztem.
2016. máj. 15. 20:56
 2/4 anonim válasza:
Még ha az is, az ólommérgezés csak hosszútávon veszélyes.
2016. máj. 15. 22:42
 3/4 A kérdező kommentje:
Ma jobban megnéztem és láttam egy jokora darabott is de az távolabb volt,meg ahol kifolyt a viasz (mert viaszt is dobtam bele ami levolt fúlyva,(egy egész gyertyát).és azos szúrkés pontokban csillogot lehet hogy azvolt ólmos festékel festve?
2016. máj. 16. 15:22
 4/4 anonim válasza:
Ha hipohonder vagy akkor minek szorakozol ilyenekkel?:D
2016. jún. 8. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!