Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ez a candida ez valós vagy...

Ez a candida ez valós vagy kreált betegség?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 9. 01:15
 1/8 anonim ***** válasza:
2010. ápr. 9. 01:20
 2/8 anonim ***** válasza:
candida gomba? miért lenne kreált? ez teljesen valós.
2010. ápr. 9. 01:21
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy tele van velük az internet, de vannak orvosok akik szerint ez nem egy valódi betegség, úgy értem valódinak valódi, de az nem az, amit itt az emberek 99%-a hisz.
2010. ápr. 9. 01:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Valóban sok mindenre ráfogják, hogy candida, ami pedig nem is az. És a cndidát is sokkal súlyosabbnak, nehezen kezelhetőnek állítják be, mint amilyen... ez a gyógyszeripar egyik remeke.
2010. ápr. 9. 01:35
 5/8 anonim ***** válasza:
MLM betegség :) ez egy tünetegyüttes a test civilizációs elsalakosodásra.
2010. ápr. 9. 08:12
 6/8 anonim ***** válasza:

candida teljesen valos 1évig szenvedtem vele mert nem voltam teljesen kikezelve, ezért nagyon veszélyes, ha hüvelygombája van 1 nönek és nem kezelik ki rendessen meddö is lehet! sajnos a candida okoz gyulladást is a kellemetlen tünetei mellett és igy sokkal nagyobb afertözés és ezáltalá több baktérium is megtámadja a szervezetet,ezért veszélyes,mert elsöbb a gyulladást kell kikezelni eltávolitani a baktériumokat és utána kell aa gombát. ha 1 orvos csak a gombát kezeli és nem vesz mintát h mi más is lehet még a betegben,akkor annak sulyos következménye is lehetnek.

a candida 1 modern betegségnek számit,amely már a stresszes életv itel miatt is elöjöhet amit ez a "rohano világ"okoz..

2010. ápr. 18. 15:39
 7/8 A kérdező kommentje:
Én nem a hüvelygombára gondoltam, hanem arra amikor a "beleidben vannak gombák"
2010. ápr. 19. 13:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Sajnos ez igaz. A Candidát előhozhatja stressz és túlzott szénhidrát fogyasztás. A HPV kreált betegség, a Candida valós, de fél éves diétával helyrehozható a szervezetben az egyensúly, ugyanis az egyensúly a fontos, mert a Candida mindenkinek a szervezetében megtalálható, mert erre a baktériumra is szükség van, csak az a fontos, hogy ne szaporodjon el, mert akkor van baj.
2010. okt. 7. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!