Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mit vegyek/csinaljak hogy a...

Mit vegyek/csinaljak hogy a torokfajasom elmuljon?

Figyelt kérdés

Mar 4 napja nagyon durvn faj a mandulam nyelni alig tudok.. teat is mehez meginnom.. ha a fejem hatrahajtom erzem hogy kiszakad a mandulam..

Coldrex max, mezes citromos tea , strepstils tolom ezerrel de semmi javulas.. orvos kiirt egy antibiotikumot de eddig azse segitett semmit.. lazamis van 4 napja kb folyamatosan.. gondolom mandulam miatt.. hiaba veszem be gyogyszert kesobb vissza megy.. de legalabb mostmar gyogyszer leviszi mert elejen injekcio kellett.. valami otlet foleg mandulara. Koszi

2016. ápr. 29. 10:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Gargalizálj.

Corsodyl oldattal, vagy grapefruitmag kivonatos oldattal, vagy akár sós vízzel, az is gyulladáscsökkentő. A méz ha meleg teába teszed, semmit sem ér, edd külön kanálból és egy kis ideig ne igyál rá semmit. Amit még ihatsz, az a gyömbértea, nyers gyömbérgyökérből, az is remek gyulladásccsökkentő és immunrendszer támogató.

(Személyes tapasztalatom a Strepsilsszel: nekem többet ártott, mint használt. De ez lehet, csak én vagyok.)

2016. ápr. 29. 12:24
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi megpróbálom.. közbe vettem c vitamint is.. meg van itthon ilyen multi is szedem hátha..
2016. ápr. 29. 14:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem Strepsils semmit nem ért, sós vizes gargalizálás naponta 3szor sokkal hatásosabb, de ha 5 nap után is ennyire fáj antibiotikum mellett, akkor el kellene majd menni gégészetre.
2016. ápr. 29. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!