Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mit csináljak? Nagyon rosszul...

Mit csináljak? Nagyon rosszul vagyok

Figyelt kérdés
Fáj a torkom,rosszul vagyok,höemelkedés,hidegrázás...3 napja.. voltam orvosnál..aki azt mondta nem indokolt a gyógyszer:'))) Hiába mondtam neki,hogy nálam nem hatnak az ilyen teák meg öblögetők...alapból gyenge az immunrendszerem,ilyen módszerrel hetekbe telne mire jobban lennék,de ezt ugye nem tudja..azt hiszi mert fiatal vagyok hipp hopp meggyógyulok...miközben elkaptam a mononukleózist is nem rég stb stb.. és lényeg,hogy nem vírusos ez már mert orrváladék az sárga és nagyon sok... nyilván ez már bakteriális amire kéne gyógyszer.... de nem kaptam. Mit csináljak?
2016. márc. 23. 09:08
 1/1 anonim válasza:
Keress egy másik orvost, a sárga orrváladék soha nem jó jel.
2016. márc. 24. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!