Asperger szindrómás gyerek mellett ül a gyerekem az iskolában. Nem fogja elkapni?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 6. 16:16
11/13 A kérdező kommentje:
De kamu volt. Baj?
Éppen elég sületlenség terjed asperger témában, ez egy jó megoldásnak tűnt arra, hogy egynek-másnak elébe menjek, kiugrasszak nyuszikat a bokorból, és kitereljem őket a dinnyeföldről. :)
Készül wiki a témában: [link]
2011. jún. 25. 16:11
12/13 anonim válasza:
Nem. Gondoltam, hogy valami ilyesmi áll a dolog hátterében s egyetértek.
Egyébként én a jelenlegi helyzetet sem érzem jobbnak. Most nem az történik, hogy hatalmas kavarodás van az emberek fejében az Asperger-szindrómát illetően, hanem valamilyen szinten kezd divat lenni és emiatt akinek valóban az van már említeni sem meri.
Jó, hogy linkelted ezt az oldalt, majd még átolvasom. Igazából ha nem lennék ennyire fáradt biztos lelkesebb lennék, de így is nagyon örülök, hogy ilyen is van.
13/13 A kérdező kommentje:
JaJa. Rólam is csak a legszükségesebb közvetlen környezetem tudja, távolabbra nem publikus. (Itt le merem írni, úgysem tudja senki, ki vagyok. :))
2012. aug. 29. 13:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!