Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért híztam? A többi lent!

Miért híztam? A többi lent!

Figyelt kérdés
Sziasztok! Kezdem a legelején, idén télen épphogy kigyógyultam a megfázásból rá két napra vissza is estem. Az orvosom immunrendszer erősítőt írt fel nekem, elég erőset, azt el kezdtem szedni. Másfél hónapja szedem, azóta hála istennek nincsenek ilyen problémáim. Viszont ezalatt a másfél hónap alatt fel jött rám 3kg, pedig nem ettem se többet se kevesebbet mint amennyit szoktam, az életmódomon sem változtattam. Igazából nem gond mert fel fér rám. Arról szeretnék érdeklődni, hogy ez a hirtelen hízás és az immunerősítő szedése közt van-e valami összefüggés?

2016. ápr. 10. 21:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Melyik immunerősítőt?

A Béres csepptől pl. sokan sokat híznak.

2016. ápr. 10. 21:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Multi-tabs Immuno (30x)
2016. ápr. 10. 21:44
 3/4 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel ezt a kérdést mert évek óta XY a súlyom és most egyszercsak hopp megugrott felfelé ami elég érdekes.
2016. ápr. 10. 21:47
 4/4 anonim válasza:
Igen, lehet.A vitaminoktól is híznak egyesek.
2016. máj. 9. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!