Anoním hiv teszt eredményét hogyan szokták közölni?
Figyelt kérdés
zárt borítékban adják át vagy csak be kell mondani a kódot? ha negatív akkor minden rendben, de ha pozitív akkor, hogyan fogják megtudni a személyes adatokat?2016. ápr. 7. 19:42
1/3 anonim válasza:
Huhh, eszembe jutott, mikor egyszer énnis beparáztam, és elmentem szűrésre... Alig bírtam sludni, úgy izgultam, de aztán szerencsére "neg" vokt a papíron :)
De hogy válaszoljak: a XI.ker-i anonym helyen személyesen kellett bemenni az eredményért, telefonon semmit nem mondtak, és a jelszó után egy papírkát adtak az eredménnyel, persze név nélkül, csak a jelszóval.
2/3 anonim válasza:
Úgy tudják meg a személyes adatokat, hogy megkérdezik tőled.
Ha pozitív a teszt, akkor csak orvos adhatja át neked az eredményt személyesen. Ekkor még egy vért kell venni, hogy egy esetleges vércserére időben fény derüljön. Az orvos bármilyen kérdésedre válaszolni fog.
3/3 anonim válasza:
nekem elkérték a telszámom ,és annyit mondhatnak hogy minden rendben..mást nem.. de mindenképpen be kell menni a leletért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!