Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Anoním hiv teszt eredményét...

Anoním hiv teszt eredményét hogyan szokták közölni?

Figyelt kérdés
zárt borítékban adják át vagy csak be kell mondani a kódot? ha negatív akkor minden rendben, de ha pozitív akkor, hogyan fogják megtudni a személyes adatokat?
2016. ápr. 7. 19:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Huhh, eszembe jutott, mikor egyszer énnis beparáztam, és elmentem szűrésre... Alig bírtam sludni, úgy izgultam, de aztán szerencsére "neg" vokt a papíron :)

De hogy válaszoljak: a XI.ker-i anonym helyen személyesen kellett bemenni az eredményért, telefonon semmit nem mondtak, és a jelszó után egy papírkát adtak az eredménnyel, persze név nélkül, csak a jelszóval.

2016. ápr. 7. 19:55
 2/3 anonim ***** válasza:

Úgy tudják meg a személyes adatokat, hogy megkérdezik tőled.

Ha pozitív a teszt, akkor csak orvos adhatja át neked az eredményt személyesen. Ekkor még egy vért kell venni, hogy egy esetleges vércserére időben fény derüljön. Az orvos bármilyen kérdésedre válaszolni fog.

2016. ápr. 7. 20:52
 3/3 anonim ***** válasza:
nekem elkérték a telszámom ,és annyit mondhatnak hogy minden rendben..mást nem.. de mindenképpen be kell menni a leletért
2016. ápr. 10. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!